Leto 2016 s Pandorou

Leto 2016 s Pandorou

10. júla 2016, Pandora, letná kolekcia Pandora, šperky Pandora, festivalová kolekcia Pandora, elegantné šperky, náhrdelníky, retiazky, prívesky, náramky

Sponzorovanej odkazy:

Leto je v plnom prúde a je plné farieb a lesku. Ako tieto ingrediencie dodať svojmu outfitu? Predsa za pomoci trendy a štýlových šperkov! Práve takéto nájdete v kolekcii obľúbenej značky Pandora, ktorá si pre leto 2016 pripravila veľmi rozmanitý koktail rôznych štýlov. Pri tvorbe najnovšej kolekcie sa nechala inšpirovať nespútaným oceánom, krásami orientu aj lotosovými kvetmi a exotikou a tušíte správne, že výsledok je dokonalý.

Letné nevyhnutnosti od Pandory

Letná kolekcia značky Pandora je plná nenahraditeľných kúskov. Nič vaše letné šaty neozdobí lepšie než váš úsmev a k nemu perfektné šperky priťahujúce pohľady okolia. Vďaka kolekcii Pandora sa s novou kolekciou šperkov vydáte na vysnívanú exotickú dovolenku. Šperky sú totiž zahalené do bohatých potlačí, vodou zmáčaných štruktúr, oživujú ich exotické kvety, surreálne morské vlny aj farebné papagáje. Letnú náladu dodávajú aj zvolené farby, ktorým dominujú trblietavé a priesvitné tóny karmínovo červenej, modrozelenej a mrazivej mätovej farby.

S Pandorou na festival

Šperky Pandora využijete nielen pri výnimočných príležitostiach, ale napríklad aj na výlete na letný festival. Časť kolekcie sa totiž nechala inšpirovať bohémskym štýlom, ktorý si pre tohtoročné leto môžete osvojiť tiež! Šperky zo žiarivého sterlingového striebra oživia každý outfit a parádu v ňom urobíte za každého počasia. Prívesok na náhrdelník Nový začiatok s dlhou retiazkou i prsteň Tropický palmový list sa dokonale zladí s prírodným prostredím festivalov. Pre romantické duše je tu potom aj čipkový vzhľad šperkov, ktorý vyniká napríklad na prívesku na náhrdelník Kvetinová čipka na nastaviteľnej retiazke, alebo na kôstkových náušniciach nesúcich odkazy na módne kvetinové vzory, starodávne čipky aj uvoľnené 70. roky. Farebne ladia šperky z festivalovej kolekcie Pandora so striebornými tónmi a tiež vodnými odtieňmi modrozelenej a mätovej, ktoré evokujú ďaleké oceány. Ostatne práve rozsiahle oceány patria medzi oblasti, kde brala značka Pandora inšpiráciu rovnako ako napríklad u morskej hviezdice.

Foto: Pandora

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.