Puma Basket Metallic Pack, to je futurizmus v akcii

Puma Basket Metallic Pack, to je futurizmus v akcii

26. júla 2016, Puma Basket Metallic Pack, tenisky do mesta, futuristický vzhľad, žiarivé odtiene, metalické farby, nízka obuv, šnurovacia obuv, Puma, prémiová koža, basketbal, kvalitná obuv, novinka

Sponzorovanej odkazy:

Tenisky Basket sú legendárne rovnako tak ako samotná značka Puma. Najväčšie americké mesto New York vzali útokom už v 80. rokoch minulého storočia a teraz sa vydávajú na svoju ďalšiu cestu, avšak v úplne novom prevedení. Tentokrát sa predstavia v super moderných metalických farbách v špeciálne navrhnutej kolekcii Puma Basket Metallic Pack.

Metalické odtiene

Hlavným lákadlom, na ktoré tieto zbrusu nové tenisky spoliehajú, sú metalické odtiene, ktorými pri svojom šťastí disponujú. Futuristický vzhľad vytvára jednak kovovo ružové stvárnenie, ale aj klasické čierne prevedenie. Prvotriedny dizajn dotvára prémiová koža, z ktorej sú oba dva modely tenisiek vyrobené. Ak si radi doprajete kvalitu, ktorá ku všetkému zaisťuje pohodlie vašim nohám, tak tieto topánky od Pumy by pre vás mali byť jasnou voľbou, a to obzvlášť v prípade, ak máte už sami s touto značkovou obuvou dobré skúsenosti.

Tenisky do mesta

Puma tenisky z radu Basket boli pôvodne navrhnuté na basketbal, z čoho s najväčšou pravdepodobnosťou pramení aj názov pre túto kolekciu. Teraz sa však jedná o obuv vhodnú do mestských ulíc. Pohodlné a ležérne topánky, ktoré upútajú všetkých okoloidúcich svojím žiariacim vzhľadom, si priamo žiadajú o to, aby ich revírom bolo mesto. Som si stopercentne istá, že sa v týchto unikátnych topánkach nestratíte dokonca ani v nočných hodinách.

Kvalitné spracovanie

Už bola reč o kvalitnom materiáli, ktorým sa modely z kolekcie Puma Basket Metallic Pack pýšia. Aký ale je presne ich celkový vzhľad, keď opomenieme očarujúce žiarivé farby? Jedná sa o nízku šnurovaciu obuv na dostatočne vysokej podrážke, ktorá sa svojou farbou prispôsobuje modelu (tenisky v čiernom odtieni majú čiernu podrážku a kovovo ružové tenisky zase bielu). Bočné strany topánok sú opatrené drobnými dierkami na odvetrávanie a tiež špecifickým prešívaním. Logo značky Puma sa nachádza na jednej strane na vrchu jazyka a pri pohľade zozadu. Podrážka je hladká, avšak s priehlbinami v podobe mriežky utvorenými zo samých krížikov.

Zdroj: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.