Majte prima leto s F&F - letné tipy na dovolenku

Majte prima leto s F&F - letné tipy na dovolenku

21. júla 2016, F&F, letná móda, doplnky, klobúky, šatky, kabelky, slnečné okuliare, šperky

Sponzorovanej odkazy:

Ak sa chcete vyvarovať úmornému blúdenie v obchodných domoch v snahe uloviť nové módne kúsky na dovolenku, zájdite do predajní britskej značky F&F. Ponúka pohodlné outfity pre každý deň, ktoré sa užijú pohodlne na pláži aj pri výletoch po Slovensku. Práve takéto modely sú nepostrádateľné v našich šatníkoch. Kto nehľadá viac účelové využitie oblečenia? Máme pre vás niekoľko tipov z dielne F&F na pohodové prázdniny! Oprášte kufre a hurá na dovolenku.

Denim oslavuje famózny návrat

Ak je prvok, ktorý z módy asi nevyjde, potom je ním denim. Džínsy, džínsové bundy, vesty či košele. Niekedy sú v kurze síce menej, ale nosiť sa rozhodne neprestávajú.

Inšpiráciu na outfity nájdete priamo na oficiálnych webových stránkach F&F, kde nechýbajú ani krátke popisy jednotlivých štýlov. Nosia sa košeľové šaty, dlhšie šortky, úzke džínsy. Denim oslavuje návrat na vrchol módnej slávy a my si ho môžeme užívať vďaka ľahším materiálom aj cez prázdniny.

Značka F & F a festivalová sezóna

Prázdniny sú vždy plné festivalového ruchu. Niekedy musíme obuť gumáky a vydržať nepriazeň počasia, inokedy si užívame slniečko na deke pri počúvaní hudby. Návrhári z tímu F&F veľmi dobre vedia, že aj na festivale chceme vyzerať štýlovo. Nechýba preto kolekcia plná blúzok v trendy nadýchanom štýle, rovnako ako rebelské tričká.

Keď na festival, tak jedine pohladená slnkom

K vode potrebujeme doplnky

Medzi nepostrádateľné kúsky na leto patria slnečné okuliare, plavky, klobúky a tiež plážové tašky. Tieto módne doplnky spĺňajú skvele naše multifunkčné požiadavky. Ich praktická stránka je totiž neprehliadnuteľná.

Nezabúdajme ani na šperky. V priebehu posledných rokov sme si na ne príjemne zvykli a nebojíme sa ich kombinovať s outfitmi. Dobre zvolený šperk oživí ľahko obyčajné tričko a šortky.

Tak prima prázdniny!

Zdroj: http://www.ffmoda.com/

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina Bečková. Článok nájdete v kategórii módni návrhári.