Poznáte kráľovske spojenie? To je DJ Yanko Král s pumou pre Queens!

Poznáte kráľovske spojenie? To je DJ Yanko Král s pumou pre Queens!

29. júla 2016, DJ Yanko Král, H16, slovenský DJ, Puma, Queens, značková obuv, tenisky, pánska obuv, Alifu, Blaze Of Glory, členková obuv, nízka obuv, kvalitná obuv, McQ, lookbook

Sponzorovanej odkazy:

Novú kolekciu pre známu športovú značku Puma nafotil slovenský interpret DJ Yanko Král, ktorého by ste mohli poznať z formácie H16, kde pôsobí ako koncertný DJ. Jeho scratche nájdete ale aj na albume tejto skupiny. Okrem toho je DJ Yanko Král autorom dvoch sólových MIXTAPES. Zameriava sa jednak na hip-hop, ale aj na žánre ako r&b a electro-house. Jeho osobu prave príliš nepoznáme.

Módny obchod Queens

V lookboku značky Puma môžete vidieť nové kúsky ako napríklad dva modely tenisiek. A ešte lepšou správou je to, že je možné všetky tieto novinky zakúpiť na e-shope Queens či v niektorých kamenných predajniach v Prahe, Ostrave či Brne, kde tento módny obchod funguje. Bohužiaľ sa celé ponuky do predajní nezmestia, takže je možné, že tu nájdete ponúkaný produkt len ​​v dvoch veľkostiach. Zadarmo si však môžete nechať na ktorúkoľvek predajňu zaslať tovar z e-shopu, vyskúšať si ho a až potom sa rozhodnúť, či si ho kúpite alebo nie.

Lookbook Puma s DJ Yanko Kráľom

Čo všetko ponúkne nový lookbook, ktorý značka Puma spoločne so slovenským hudobníkom predstavuje? Všetkých samozrejme zaujímajú horúce novinky, ktorými sú dva modely tenisiek. Jedným z nich sú Puma Blaze Of Glory x Alifu. Jedná sa o nízke pánske tenisky z kolaborácie s Alifu. Pre tento model topánok je charakteristická pestrá škála farieb, ľahkosť, ľahká udržateľnosť, priedušnosť a prispôsobivosť. Snáď všetky vlastnosti, ktoré by mala kvalitná obuv mať. Druhou ponúkanou novinkou sú tenisky Puma Blaze Of Glory Strap x Stampd v čiernom prevedení s bielou podrážkou, ktorá sa vyznačuje rovnakou kvalitou.

DJ Yanko Král obul pre najnovší lookbook značky Puma tiež ďalšie typy tenisiek. Napríklad členkové pánske tenisky od značky Puma s pomenovaním McQ Serve Mid NU v celo-bielom prevedení a nízke pánske tenisky od značky Puma s pomenovaním Blaze Of Glory Roxx v čiernej farbe.

Slovenský DJ má v lookbooku samozrejme celý outfit od značky Puma. Predvádza tiež čiernu pánsku mikinu s kapucňou a klokaním vreckom od značky Puma s decentným logom na prednej časti či šedivé pánske tepláky s čiernymi pruhmi a logom na ľavej nohavici. Oba kúsky môžete taktiež zakúpiť v obchode Queens.

Zdroj: Queens

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.