Letné chudnutie len v správnej výbave alebo štýlovo oblečený aj pri športe

Letné chudnutie len v správnej výbave alebo štýlovo oblečený aj pri športe

26. mája 2016, šport, oblečenie, tepláky, tepláková súprava, tričká, tričká Nebbia, rýchle chudnutie, leto, móda

Leto a plavková sezóna sú prakticky za rohom a spolu s nimi tiež očakávané dovolenky, na ktoré sa väčšina ľudí teší po celý rok. Zatiaľ čo v zime môžete kde akú tú slaninu schovať pod hrubý sveter, páperový kabát a pletené šále, v letných mesiacoch sú všetky nabrané kilá vidieť a ani jednodielne plavky ich nezamaskujú. Pokiaľ chcete mať vysnívanú postavu ešte toto leto a na pláži sa chváliť výstavným pozadím, potom by ste mali rýchlo a efektívne schudnúť a nastoliť režim, vďaka ktorému zamedzíte jojo efektu a štíhla figúra vám už zostane. K tomu vám však nepomôžu zoštíhľujúce preparáty, najrôznejšie „slim and fit“ koktaily alebo hladovka, ale vyvážený ľahký jedálniček a predovšetkým pohyb, ktorý tuky efektívne premení na svaly. A aby ste ako milovníci módneho štýlu nevyšli z cviku a pôsobili reprezentatívne za každých okolností, vybavte sa trendovými kúskami, v ktorých je radosť športovať.

Ako začať s pohybom?

Tým, ktorí sú už od detstva zvyknutí športovať a pohybovým aktivitám sa bežne venujú, nebude chudnutie robiť také ťažkosti, ako úplne pasívnym jedincom, ktorí videli bicykel len v televízii a okolo posilňovne jazdia pravidelne autobusom. Mnoho tých, čo sa snažia zhodiť prebytočné kilogramy alebo formovať postavu robí jednu zásadnú chybu. Do športu sa vrhnú bezhlavo, bez toho, aby vedeli, ktorý druh športovej aktivity je pre nich vhodný a ktorý ich bude baviť. Výsledkom je potom sklamanie, demotivácia a predovšetkým nulové výsledky. Než sa s plným nasadením a chuťou chudnúť takmer nemožnou rýchlosťou pustíte do posilňovacích strojov, začnite s pohybom priebežne a pomaly. Ak nešportujete a na pohybové aktivity nie ste zvyknutí, naordinujte si spočiatku menšie prechádzky, postupne pridávajte do tempa a po niekoľkých mesiacoch môžete začať s joggingom alebo behom. A pretože sa počas športovania chcete cítiť skvele a tiež tak vyzerať, nesmú vo vašej výbave chýbať moderné dámske teplákové súpravy pre všetky ženy, ktoré sa chcú páčiť sebe aj svojmu okoliu, a to za každých okolností.

Začnite s pohybom v trendy teplákovej súprave, autor: butikovo.skZačnite s pohybom v trendy teplákovej súprave, autor: butikovo.sk

Do posilňovne v špeciálnej výbave

Samozrejme, že vám mnoho ľudí, ktorí dvakrát neriešia módu, s kľudom povie, že môžete cvičiť v čomkoľvek, a to vrátane vyťahaného bavlneného trička väčšieho o 3 konfekčné veľkosti. To je samozrejme pravda, o to však lepší výsledok predvediete, ak si zaobstaráte oblečenie, obuv a doplnky zo špeciálnych a kvalitných materiálov určených presne pre danú športovú aktivitu. A je potrebné podotknúť, že nie je na škodu, pripadať si sexi aj v čase, keď vaša figúra nie je stopercentná. Prečo si teda nezaobstarať „handričky“, vďaka ktorým budú kilogramy rýchlejšie miznúť a sebavedomie raketovo stúpať? Ako pre spaľovanie tak budovanie svalovej hmoty je vhodné navštevovať fitness centrum, kde vám odborníci poradia a k vytúženému výsledku radi pomôžu. Ak ste sa teda rozhodli, že do posilňovne začnete pravidelne chodiť, potom by vám nemali chýbať luxusné Nebbia tričká v najrôznejších farbách, strihoch a motívoch, z ktorých si vyberie naozaj aj tá najnáročnejšia zákazníčka.

Do fitnes centra iba v tričkách Nebbia, autor: newfitshop.skDo fitnes centra iba v tričkách Nebbia, autor: newfitshop.sk

Beh, fitko alebo box – vyberte si vhodnú obuv

Na čo pri kúpe športového vybavenia takisto nesmiete zabudnúť je kvalitná obuv, bez ktorej sa jednoducho nezaobídete. Univerzálne tenisky sú skvelé pre výlety a prechádzky, avšak na viac športových aktivít si s nimi nevystačíte. Či už sa rozhodnete venovať boxu, behaniu, pravidelne navštevovať fitness centrum alebo napríklad tenisové kurty, vždy by ste výber obuvi mali podriadiť voľbe danej športovej činnosti. Predídete tak pľuzgierom, pomliaždeniu chodidiel, odreninám, opuchom, ale aj kŕčom a iným bolestiam. Do obchodu so sebou si vezmite osobného trénera alebo iného športového nadšenca a s výberom si dajte odborne poradiť.

Autorom článku je Veronika Sýkorová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.