Faliakos By Petridis: Elegantný Budoir svet

Faliakos By Petridis: Elegantný Budoir svet

17. mája 2016, Faliakos By Petridis, móda z Grécka, Christos Petridis, Costas Faliakos, Haute Couture, Prêt-a-porter, luxusné svadobné šaty, módny návrhár, designer, elegantné šaty, Budoir shop

Sponzorovanej odkazy:

Christos Petridis je grécky módny návrhár, ktorý po skončení štúdií ihneď nastúpil pod vedením skúseného Costas Faliakose do rozbehnutého vlaku „haute couture“ (vyššia móda). Z Petridisa sa za desať rokov vzdelávania stal dizajnér s obrovskými skúsenosťami. Naučil sa všetky tajomstvá ukryté v tajuplnom svete módneho priemyslu.

Haute Couture, Prêt-a-porter aj luxusné svadobné šaty

V auguste roku 2003 prevzal designer Christos Petridis spoločnosť, čo bolo želaním v poslednej vôli Costasa Faliakosa. V súčasnej dobe sa módny dom Faliakos By Petridis zameriava na tri hlavné línie, ktorými sú Haute Couture, Prêt-a-porter a de luxe Marriage. Termín „haute couture“ sa používa pre veľmi kvalitné oblečenie, ktoré je nielen šité na mieru, ale pri jeho zhotovovaní sa používajú drahé a honosné látky. Extrémny dôraz je kladený na detail a zakončenie. „Prêt-a-porter“ zasa označuje už hotové módne produkty, ktoré sa predávajú v bežných konfekčných veľkostiach a sekcia „de luxe Marriage“ ponúka luxusné svadobné šaty.

Móda z Balkánskeho polostrova

Showroom tejto značky má oficiálne sídlo v gréckom hlavnom meste Atény, ale oblečenie môžete zakúpiť aj na Budoir shope , ktorý ponúka produkty aj niekoľkých ďalších návrhárov z rôznych kútov sveta.

Elegantné dámske šaty

Značka Faliakos By Petridis má na týchto stránkach veľké zastúpenie. Elegantný Budoir ponúka ihneď niekoľko modelov dámskych šiat, sukní, búnd, topov, nohavíc, korzetov, blúz a šortiek. Najčastejšie sa tu však stretnete s modelmi šiat, ktoré sú pre Faliakos By Petridis naozaj typické. Vyberať možno napríklad z niekoľkých tunikových šiat, ktoré sa podobajú antickým „Toga“. V ponuke sú aj všetky typy dĺžok dámskych šiat, ako mini, tak aj midi a maxi. Mnoho modelov je ozdobených volánmi a zaujmú vás zaiste aj atypickými strihmi. Väčšina z nich sa vyskytuje v elegantných farbách, ako sú čierna a biela. Veľmi populárnymi sú ale aj nude odtiene ako napríklad béžová či jemne šedá.

Po zhliadnutí niekoľkých návrhov značky Faliakos By Petridis by vám mal byť jej rukopis úplne zrejmý a s ničím iným nezameniteľný.

Zdroje: Budoir

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a módni návrhári.