Kolekcia McQ a Alifa jar / leto 2016 s Pumou

Kolekcia McQ a Alifa jar / leto 2016 s Pumou

9. mája 2016, Puma, Alifu, McQ, tenisky, kolekcia jar / leto 2016, kožená obuv, semišová obuv, streetová móda, pop-art, futurizmus, pánska obuv, dámska obuv, unisex, kolekcia SELECT

Sponzorovanej odkazy:

Pre aktuálnu sezónu jar / leto 2016 v rámci kolekcie SELECT uzavrela známa športová spoločnosť Puma partnerstvo s modernou značkou McQ a nadviazala tiež na minuloročnú spoluprácu s newyorským konceptom Alifu, z ktorých vybrané produkty nájdete v kamenných obchodoch Queens a tiež v e-shopoch queens a puma .

Puma x McQ

Kolekcia Puma x McQ čerpá inšpiráciu z extrémnych športov. Pri modeloch tenisiek sa značka poučila zo svojich predchádzajúcich chýb a tentoraz zvýšila kvalitu koženého materiálu spoločne s textúrou rámovania reflexnými a dúhovými akcentmi. Výsledkom je retro futuristický vzhľad, ktorý vás zaiste ochromí. Nielen vysoká športová hodnota, ale aj módny trend.

Tenisky McQ

Súčasťou kolekcie sú tenisky McQ Cell Mid, v ktorých sa prelína estetika značky McQ a športový duch Pumy. Sú vyrobené z hladkého materiálu, vložka je z kvalitnej talianskej kože a ešte ku všetkému majú cez priehlavok funkčný pružný pásik. Nazúvacou verziou modelu sú topánky s označením McQ Cell Lo, kde je suchý zips inšpirovaný armádnym identifikačným systémom. Do hladkej kože je tu vytlačené 3D logo. Skutočne pokrokový dizajn majú kúsky z radu McQ Tech Runner Sandal. Pre jarných a letných bežcov ako vyšité. Model McQ Brace Lo Femme je zase určený ženám, aj keď veľa topánok z kolekcie sa radí medzi takzvané unisex.

Puma x Alifu

Aktuálna kolekcia Puma x Alifa ide ruka v ruke s newyorskou streetovou módou 70. rokov. Zhon na 158 Rivington Street vo štvrti Lower East Side, kde značka Alifu sídli, vás navráti do života vtedajšej futbalovej legendy.

obuv Alifu

Topánky Puma Trinomic sú vyrobené z netradičnej kombinácie neoprénu a nubuku, čo je veľmi kvalitná koža so zamatovým povrchom. V kolekcii sa neopomenul ani klasický model R698, ktorý sa dočkal dvoch nových podôb. Prvý s ozdobným vzorom vyrobený z hladkého semišu a druhý čierny model je kombináciou športu a streetového dizajnu. Potlač hadej kože, ktorá bola inšpirovaný pop-artom, má zase model Puma States.

oblečenie Alifu

Súčasťou kolekcie je okrem topánok tiež oblečenie. Produkty sa nechali inšpirovať predovšetkým americkým futbalom a mimo loga No. 1 Puma Archive sa na nich objavuje aj veľká potlač Alifa 158. Druhá strana kolekcie odráža rok 1975, kedy New York postihol bankrot. Design oblečenia vychádza z kresieb a nápisov na letákoch, ktoré sa vtedy v meste rozdávali turistom.

Zdroj: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.