We Make Fashion Feel Good! s kolekciou Lindex

We Make Fashion Feel Good! s kolekciou Lindex

29. apríla 2016, Lindex, We Make Fashion Feel Good, udržateľnosť, inšpirácia, móda, dámska móda, recyklácia, koncept, manifest

Sponzorovanej odkazy:

Úspešný rozvoj značky Lindex teraz pokračuje s konceptom We make fashion feel good. Ten jasným spôsobom vyjadruje, za čím si tento módny reťazec stojí a čo ponúka svojim zákazníkom. Nový komunikačný koncept prichádza s manifestom, kde sú v centre pozornosti stanoviská Lindexu a rôzne ďalšie aspekty značky.

Inšpiratívna a dostupná móda Lindex

„V Lindexe sme veľmi hrdí na veľa vecí – našu kvalitu, svieže a fantastické služby, ktoré ponúkame svojim zákazníkom a ktoré robia nakupovanie jednoduchým a pohodlným. Spoločenský záväzok so zameraním na ženy a udržateľnosť sú dôležitými oblasťami, kde je stále veľa čo robiť a kde neustále pracujeme spôsobom orientovaným na cieľ na tom, aby sme boli lepší vo všetkom, čo robíme,“ hovorí generálny riaditeľ značky Lindex Ingvar Larsson. Prostredníctvom konceptu „We make fashion feel good“ sa módny reťazec snaží so zákazníkmi komunikovať svojou inšpiratívnou a cenovo dostupnou módou novou cestou. Značka predpokladá, že sa do budúcnosti tento koncept, ktorý je predstavený vo všetkých jej obchodoch, firme oplatí a stane sa neoddeliteľnou súčasťou v marketingovej komunikácii vo všetkých kanáloch.

Úctyhodné ciele značky Lindex

Čo teda Lindex prostredníctvom nového konceptu oznamuje? Je toho veľa. Svojim zákazníkom zdôrazňuje, že tejto značke záleží na tom, aby bolo oblečenie kvalitne vyrobené, sedelo a zároveň bolo dostupné. Snaží sa, aby sa každý cítil v oblečení Lindex dobre každý deň a nechal sa inšpirovať jeho štýlom. Lindex tiež zdôrazňuje, že sú to ženy, ktoré držia podnik v pohybe, a preto je táto značka odhodlaná ich podporovať akokoľvek to bude možné. Lindex ale myslí aj na prírodu a v manifeste sa zaväzuje, že do roku 2020 bude 80% oblečenia tejto značky vytvorené z obnoviteľných zdrojov. A až dosiahne 80%, pokúsi sa o 90%. Móda je totiž lepšia, keď spolu s ňou prichádza aj zmysel pre zodpovednosť. O to všetko sa Lindex pokúša po malých krôčikoch, ktoré ale, ako dúfa, prinesú významné zmeny. Nezostáva, než držať Lindexu v jeho snažení palce.

Foto: Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.