Buď za hviezdu: Kúp si Nike Tech Knit!

Buď za hviezdu: Kúp si Nike Tech Knit!

28. apríla 2016, Nike Tech Knit, Maria Šarapovová, Lebron James, Alex Morgan, športové oblečenie, Nike, špeciálna úprava

Sponzorovanej odkazy:

Nová kolekcia značky Nike Tech Knit spája športovcov a technológiu. Jej cieľom je vžiť sa do života športovcov a poskytnúť vám tak dokonalý komfort v každých podmienkach. Nike vzalo na vedomie, že športovanie vonku so sebou prináša rozmary počasia a modely tomu dokonale prispôsobilo. Tvárami tejto kolekcie sa stali športové ikony ako Maria Šarapovová, Alex Morgan alebo Lebron James.

Ak radi športujete vonku na čerstvom vzduchu, zrejme to poznáte – raz je teplo, inokedy zima, rýchlo sa zapotíte, aby vám za chvíľu bolo opäť chladno. V kolekcii Nike Tech Knit teda nájdete oblečenie, ktoré vás nielen udrží v teple a bude priedušné, ale zároveň sa pýši dokonale štýlovým vzhľadom. Nemusíte byť však športovec, aby ste modely z kolekcie využili. Hodiť sa budú aj pre akýkoľvek pohyb vonku, kedy si prajete zostať v teple.

Špeciálna úprava z rúk profesionálov

Aby oblečenie dokonale zvládalo termoreguláciu, bol na jeho výrobu povolaný rad profesionálov. Na kolekcii sa tak podieľali špecialisti na priadzu, počítačoví programátori aj technici pletacích strojov. Dizajnéri sa pri práci zase riadili potrebami profesionálnych aj amatérskych športovcov. Vďaka tomu vznikla kolekcia plná funkčných aj skvele vyzerajúcich kúskov, v ktorých bude každý váš deň dokonale pohodlný.

Nike Tech Knit od hlavy až k päte

Kolekcia Nike Tech Knit vás od hlavy až k päte oblečie do štýlového a komfortného oblečenia. Základnou vrstvou je tričko, ktoré využijete pre akúkoľvek aktivitu. Maximálne pohodlie pre nosenie zaisťuje minimum švov a strečový materiál, vďaka sieťovine sa môžete tešiť aj na nevyhnutnú priedušnosť. Vaše nohy v teple udržia špeciálne nohavice, pri ktorých vývoji si dalo Nike naozaj záležať. Sledovali teplotné mapy, vďaka ktorým zistili, na ktoré miesta je potrebné použiť viac vrstiev a ktoré naopak vyžadujú ventiláciu. Kolekciu potom završuje bunda proti vetru Nike Tech Knit Windrunner. Tá sa hodí nielen na behanie, ale aj na bežné vonkajšie prechádzky, v teple vás udrží kdekoľvek. Pri športovaní na nej oceníte zóny s lepšou ventiláciou a flexibilitou pre pohyb. Jednotlivé kúsky kolekcie si môžete zaobstarať na Nike.com alebo v kamenných obchodoch tejto značky.

Foto: Nike

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a pánske oblečenie.