Športy kolekcia od Pumy a Red Bull Racing

Športy kolekcia od Pumy a Red Bull Racing

22. apríla 2016, Puma, Red Bull Racing, nová športy kolekcia, nový dizajn auta, F1, Daniel Ricciardo, Daniil Kvyat, pánske tričká, repliky, bunda Windbreaker, tričko All Over Tee, obuv Ignite Stampede, bežecké topánky

Sponzorovanej odkazy:

Športová značka Puma a tím Red Bull Racing predstavili v Londýne novú módnu kolekciu a dizajn auta pre rok 2016! Za tejto slávy sa konala veľkolepá šou, ktorej súčasťou bolo predstavenie tanečníkov street dance oblečených v najnovších kúskoch zo športy kolekcie, zoznámenie pútavých produktov a odhalenie súčasného pretekárskeho auta tímu Red Bull Racing. Na akcii samozrejme nesmeli chýbať ani pretekári zo stajne Red Bull, ktorými boli Daniel Ricciardo a Daniil Kvyat. Na video z predvedenia kolekcie sa môžete pozrieť nižšie.

Dizajn kolekcie

Hlavným motívom nových vzniknutých kúskov Pumy je grafika s rozzúrenými býkmi, ktoré sú typickí pre Red Bull. Tento motív nájdete na produktoch z kolekcie závodného i tímového oblečenia, ich replík a na lifestylovej kolekcii. Grafický počin má charakterizovať silu a pripravenosť tímu a zároveň mu tak má dodávať odhodlanie pre rok 2016.

Spoločné heslo: „Faster Together“

Spoločným heslom pre novú sezónu je "Faster Together ", ktorá sa netýka len tímu Red Bull, ale tiež športovej značky Puma. Ich túžbou je byť dohromady stále rýchlejší a rýchlejší. Puma chce naďalej v rámci tohto partnerstva posúvať dizajn a technológiu pretekárskeho oblečenia pre F1 dopredu.

Pretekári Daniel Ricciardo a Daniil Kvyat

Z novej spolupráce sa tešia aj pretekári Daniel Ricciardo a Daniil Kvyat. Daniel Ricciardo dokonca povedal, že Puma je skutočne značkou, ktorá im rozumie. Už sa nemôže dočkať toho, až v aute s novým dizajnom odštartuje sezónu. Daniil Kvyat si naopak pochvaľuje funkčnosť a pohodlnosť oblečenia, pretože v autách trávia niekedy až hodiny času v extrémnych podmienkach. Kvalitné oblečenie, rukavice a ďalšie doplnky sú pre nich teda nevyhnutnou potrebou.

Športy kolekcia Puma a Red Bull Racing

Kolekciu môžete kúpiť aj vy, a to v niektorých predajniach Intersport a ďalej na e-shopoch Intersport , Formula shop a Puma . Súčasťou kolekcie je obojstranná bunda Windbreaker so sieťovinou a samozrejmosťou je aj býčia grafika. Tričko All Over Tee má celoplošnú potlač a obuv Ignite Stampede má v podošve integrovanú bežeckú technológiu zaručujúcu maximálne pohodlie.

Zdroj: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii doplnky, pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.