Oliver Goldsmith a jeho tajomstvo extravagancie na mieru

Oliver Goldsmith a jeho tajomstvo extravagancie na mieru

17. apríla 2016, Oliver Goldsmith, slnečné okuliare, ikonické slnečné okuliare, extravagantné slnečné okuliare, slnečné okuliare na mieru

Sponzorovanej odkazy:

Oliver Goldsmith patrí vďaka svojim extravagantným slnečným okuliarom k absolútnym ikonám 20. storočia. Pomáhal chrániť oči štýlom takým hviezdam, ako sú Grace Kelly, Audrey Hepburn alebo John Lennon. Bol tiež vôbec prvým, kto na slnečné okuliare začal pozerať ako na módny doplnok a nie iba ako na nutnú ochranu očí pred slnkom. A hoci bola značka založená už v roku 1926, nestráca čaro dodnes a jej designy ohromujú stále.

Oliver Goldsmith – priekopník vo svete slnečných okuliarov

Nielenže Oliver Goldsmith povzniesol slnečné okuliare na nepostrádateľný doplnok, ale môže sa pýšiť aj radom ďalších prvenstiev. Napríklad prvými zimnými okuliarmi. Jeho slnečné okuliare sa tiež ako prvé objavili na stránkach Vogue a bol tiež vôbec prvým, kto začal spolupracovať s módnymi domami a dal tak vzniknúť jedinečným kúskom pre módne prehliadky. Okuliare s monogramom OG sa stali synonymom k štýlu a hviezdam svetového formátu.

Extravagancia a vintage design

Už na prvý pohľad je jasné, že v modeloch značky Oliver Goldsmith budete neprehliadnuteľní. Extravagancia je spolu s vintage dizajnom to, čo tieto slnečné okuliare vystihuje najlepšie. Ich jedinečnosť si môžete užiť aj vy. Túžba po novom zážitku vás môže doviesť až do prestížnej vinohradskej optiky Žilka, kde sú k dostaniu okuliare OG na mieru. Všetci milovníci originálnych módnych doplnkov tak majú jedinečnú šancu nosiť vskutku unikátny kúsok robený na mieru vašim potrebám. "Oliver Goldsmith vyrába našim klientom na mieru okuliare vychádzajúce z pôvodných historických modelov, ktoré sa stali ikonami. Všetky predlohy sú dostupné na webe značky, kde si klient vyberá farbu, veľkosť, skladbu textúry. K dispozícii je približne 30 modelov, ktoré je možné upraviť do požadovanej podoby. Cena sa odvíja podľa zvolených parametrov, pohybuje sa okolo 1 000 eur za model, "hovorí optik Filip Žilka.

Nechajte sa uniesť jedinečnosťou aj vy!

Máte obavy, že vám tieto neprehliadnuteľné modely nebudú sedieť? Vôbec si s tým nelámte hlavu a dajte na slová toho, kto im rozumie najlepšie – Olivera Goldsmitha: „Neverím na teóriu, že niektorý typ dizajnu sedí len určitým typom tváre. Život je príliš krátky na to, aby sme sa zaoberali takými vecami. Ak nájdete tvar, ktorý sa vám páči, kúpte si ho! “

Foto: Oliver Goldsmith

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii slnečné okuliare.