Čo má spoločné Puma a Superman? Kolekciu pre deti!

Čo má spoločné Puma a Superman? Kolekciu pre deti!

14. apríla 2016, Puma, Superman, kolekcia pre deti, tenisky, Suede, Carson Runner, Cabana Racer, dievčenské oblečenie, chlapčenské oblečenie, Superbaby, kolekcia pre najmenších, dizajn, komiks, A3 Sport, Sportissimo

Sponzorovanej odkazy:

Nemeckú spoločnosť Puma netreba nikomu siahodlho predstavovať. Každý z nás vie, že sa jedná o značku špecializujúcu sa na výrobu športového oblečenia. Firma nielen navrhuje obuv, odevy a doplnky, ale tiež ich vyvíja, propaguje a predáva. Značka existuje už viac ako 65 rokov a za tú dobu sa ju podarilo dostať do povedomia obyčajných ľudí, ale tiež sa stala denným chlebom pre tých najlepších športovcov na planéte. Puma sa nešpecializuje iba na jeden jediný šport. V ponuke má produkty vhodné pre futbal, fitness, golf a dokonca aj motošport. Spolupracuje tiež s návrhármi svetových mien, ako sú napríklad Alexander McQueen či Mihara Yasuhiro.

Super-hrdina Superman

Teraz sa značka Puma spojila s najväčším svetovým producentom filmových diel Warner Bros Entertainment a vznikla špeciálna kolekcia pre deti, ktorá je inšpirovaná obľúbeným super hrdinom – Supermanom. Táto komiksová postava uzrela svetlo sveta v roku 1938 a ihneď si získala srdcia mnohých detí i dospelých. O desať rokov neskôr, teda roku 1948, sa Superman predstavil aj vo filmovom seriáli a od tej doby sa už niekoľkokrát vrátil na plátna kín v podobe celovečerného filmu. Najnovší film má názov Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti a v slovenských kinách mal premiéru 24.03.2016.

Puma kolekcia pre deti

Hlavným trhákom v Puma kolekcii pre deti sú klasické modely tenisiek vo všetkých detských veľkostiach. Ich dizajn je inšpirovaný farbami na Supermanovom plášti a pätu zdobí charakteristické logo „S“. Vyberať budete môcť z modelov tenisiek Suede, Carson Runner a Cabana Racer. Všetky z modelov sú dostupné ako pre dievčatá, tak aj pre chlapcov od 2 do 12 rokov. Topánky so supermanovskou grafikou majú dokonca aj vložky so znakom onoho super hrdinu.

Vytvorte hravý a veselý outfit

Súčasťou kolekcie je aj oblečenie a batoh, ktorý sa hodí ako pre dievčatá, tak aj chlapcov. S novou detskou kolekciou Puma môžete teda vytvoriť celistvý outfit. Chlapčenské oblečenie má potlačami lietajúceho Supermana v jeho plášti špecifických farieb červenej, žltej a modrej. Dievčatá sa môžu tešiť z, pre nich typických, ružových, šedých a červených farieb. Puma myslela aj na tých najmenších a vytvorila kolekciu puma Superbaby, ktorá obsahuje tiež hravé a veselé kúsky.

Supermanovské produkty od značky Puma nájdete vo vybraných predajniach A3 Sport a Sportisimo . Nakupovať možno v kamenných obchodoch aj na internete. K dostaniu bude kolekcia samozrejme aj na e-shope značky Puma .

Zdroje: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.