Cestujte s gráciou vďaka Kik!

Cestujte s gráciou vďaka Kik!

5. apríla 2016, Kik, kufre, batožina, cestovanie, dovolenka, škrupinové kufre

Sponzorovanej odkazy:

Či už je cestovanie vaším denným chlebom, alebo vás čaká služobná cesta či dovolenka, určite hľadáte vhodnú batožinu. Pri jej výbere je dôležité pozerať nielen na veľkosť, ale aj na kvalitu, určite s ňou predsa len chcete cestovať viac ako raz. S výberom podľa vašich predstáv vám pomôže Kik, kde môžete zakúpiť praktické a zároveň štýlové kufre, ktoré dokážu upútať pozornosť.

Štýlové kufre New York

V ponuke Kik nájdete napríklad sadu žltých neprehliadnuteľných kufrov s nápisom New York City Cab, ktorá vášmu cestovaniu dodá šmrnc a štýl. Vybrať si môžete z troch rôznych veľkostí, napríklad podľa dĺžky vašej cesty. Najmenší kufrík – kozmetický – sa, ako už názov napovedá, postará o všetky vaše skrášľovacie nevyhnutnosti. Malý kufor potom určite poslúži napríklad pri víkendovej návšteve rodičov či u iných kratších ciest. Veľký škrupinový kufor pojme veci nielen vaše, ale aj vášho partnera, čiže vás môže sprevádzať aj na dlhších výletoch. Samozrejmosťou sú kolieska pre ľahkú manipuláciu. Ďalšou výhodou škrupinových kufrov je ich nepremokavosť a pevnosť.

Elegantné škrupinové kufre

Ak dávate skôr než farebným prednosť kufre, ktoré sú elegantné a nadčasové, aj vy si z ponuky Kik vyberiete. Nechýbajú tu škrupinové kufre v klasickej čiernej, šedej i zaujímavých odtieňoch béžovej. Aj u týchto variantov máte možnosť zakúpiť celú sadu kufrov v rôznych veľkostiach.

Klasické textilné kufre

Môže sa stať, že vám moderné škrupinové kufre nesedia a radšej by ste siahli po klasických textilných kufroch. Kým tie škrupinové sa pri nešetrnom zaobchádzaní môžu nenávratne rozbiť, u textilných je toto riziko minimálne. Svoje nevýhody síce tiež majú, ale napriek tomu ich aj dnes veľa ľudí preferuje. A aj preto ich nájdete aj v ponuke Kik. Tešiť sa môžete na hŕbu rôzne veľkých praktických vreciek, ale aj zaujímavé farebné prevedenia. Textilné kufre Kik sú často zdobené tiež zaujímavými ornamentmi a symbolmi a vy si tak môžete vybrať nielen z hľadiska praktického, ale aj podľa svojho vkusu.

Foto: Kik

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii doplnky.