Vdýchni jarnú sviežosť s Pandorou - Kolekcia jar / leto 2016

Vdýchni jarnú sviežosť s Pandorou - Kolekcia jar / leto 2016

23. apríla 2016, Pandora, kolekcia, jar 2016, prívesky, nové náhrdelník, nový náramok, Šťastie, Oddanosť, Priateľstvo, Súcit, kvety, jarná sviežosť, poetika, zirkónia, šterlingové striebro, Essence collection

Sponzorovanej odkazy:

S najnovšou kolekciou je na jarnú sezónu pripravená už aj Pandora. Jej symbolická kolekcia nesie názov Essence collection a ponúkne nové prívesky, ktoré odrážajú trendy zo svetových mól. Nejde tu o to, aby sme sa stali súčasťou davu, ale jeho neoddeliteľným prvkom s rovnakými hodnotami. Naša doba je čím ďalej tým zložitejšia a naše životy spoločne s ňou. Usilujeme preto o prepojenie s ďalšími životmi, prírodou i sami so sebou. Toto hnutie sa snaží utužiť aj Essence collection od Pandory, a to pomocou príveskov s názvami Súcit, Šťastie, Oddanosť a Priateľstvo.

Jarná sviežosť skrytá v šperkoch

Šperky z najnovšej kolekcie Pandora sú pokojných farieb a symbolických vzorov. Poetika príveskov jasne odkazuje k prírode. Je v nich skrytá akási jarná sviežosť, ktorá nám dodá v hektickej dobe pocit pokoja a pohodlia. Hodnoty, ktoré zhmotňujú prívesky Pandora, by mali byť meradlom pre náš život. Ukazujú, aká skutočnosť naozaj je.

Prívesky Súcit, Oddanosť, Priateľstvo a Šťastie

Prívesok s názvom Súcit je opatrený ozdobnými krúžkami. Jeho geometrický dizajn je doplnený kubickým zirkóniom a odkazuje na nezdolnú moc súcitu a jeho láskyplnú povahu. Prívesok Oddanosť je stvárnený v stužkovej forme. Symbolizuje trvalé putá a splynutie sŕdc i duší.

Nebesky modrá farba vystihuje prívesok Priateľstvo, ktoré by malo byť rovnako tak nekonečné ako obloha. Modrý krištáľ je ikonou pozitivity, trpezlivosti a tiež rešpektu. Jarné kvety môžu pripomínať červený prívesok Šťastie. Syntetický rubín však spodobňuje lásku a vášeň pre život. Jeho pôvab by vám mal dodať pocit spokojnosti a radosti.

Nový náhrdelník a náramok

Jar 2016 prináša aj nový strieborný náramok aj nový strieborný náhrdelník. Náramok vám ponúkne eleganciu, ktorá sa bude hodiť k vašim novým príveskom. Charakterizuje ho štíhly vzhľad. Šterlingové striebro je opatrené zapínaním, ktoré v žiadnom prípade nezatieni vaše prívesky. Ručne zhotovený obrúbený náhrdelník je taktiež zo šterlingového striebra. Je dlhý 80 cm, aby mohli byť prívesky oveľa bližšie vášmu srdcu. Náhrdelník je ale tak unikátny, že ho možno nosiť aj samostatne.

Zdroje: Pandora

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.