Aj muži sa chcú páčiť alebo šperky a doplnky nie sú len pre ženy!

Aj muži sa chcú páčiť alebo šperky a doplnky nie sú len pre ženy!

24. marca 2017, oblečenie, pánske oblečenie, móda, trendy, jar, doplnky pre mužov, šperky, hodinky, okuliare, tašky

Móda a všetko okolo tohto obsiahleho pojmu sa už stovky rokov upíná predovšetkým k ženám. Práve nežné pohlavie sa netají tým, že najradšej relaxuje v nákupnom centre a takmer každú dámu poteší nový prírastok do šatníka alebo šperkovnice. Ženy sú skrátka od prírody tak trochu márnivé a všetko, čo ich urobí ešte krajšími ich priťahuje ako magnet. O mužoch sa zase hovorí, že počujú na hluk motora, utopencov s pivom a športové prenosy. Tieto predsudky ohľadom mužského a ženského pokolenia sú však už desiatky rokov minulosťou a možno by ste sa až divili, koľko mužov apeluje na svoj vzhľad a chce sa páčiť nielen sebe, ale aj svojmu okoliu. Faktom je, že by páni nemali stráviť v skúšobnej kabínke a už vôbec nie pred zrkadlom dlhšiu dobu než ich drahé polovičky, ale ak vedľa seba ženy niečo nechcú, potom sú to bytosti úplne bez vkusu, čo si vystačia s jednými teplákami a botaskami, čo znesú letné horúčavy i zimné záveje. Páni, nebojte sa zaujímať sa o doplnky a šperky a ak ešte žiadne nemáte, nechajte sa inšpirovať kúskami, bez ktorých sa dnes už nedá obísť.

Koniec roztrhaným vreckám a strateným kľúčom

Najlepšia kamarátka ženy je bezo sporu kabelka, ktorá stráží po celý deň a často i noc tie najväčšie klenoty od peňaženky, cez lesk na pery až po mobilný telefón. Muži takú spoločnosť nemajú, a tak si zvykli všetky nutné drobnosti jednoducho schovávať do vreciek. Ruky a ramená majú síce voľné, ale výsledkom sú roztrhané nohavice a nejedny stratené kľúče alebo dokonca peniaze. Prečo by mali muži v tomto smere „trpieť“ a spoliehať sa vždy na svoje vrecká? Kúpte si štýlovú športovú tašku, ktorá bez problémov pojme nielen vaše cennosti, ale aj veci na cvičenie, dokumenty do práce alebo skriptá do školy. Vďaka jej veľkosti ju tiež môžete využiť pre víkendový pobyt mimo domova. Taška môže byť vyrobená z kvalitnej kože a jej trendy vintage štýl sa hodí ako pre mužov elegantných tak pre tých, čo milujú športovú módu.

Strážte si čas a vyzerajte u toho skvele

Pravdepodobne najtypickejším mužským doplnkom alebo šperkom sú hodinky, ktoré jednak slúžia k praktickému využitiu, ale takisto dodajú outfitu onú pomyselnú čerešničku na torte. Jednoduché triko, dobre padnúce džínsy a mokasíny skvele doladia hodinky s koženým remienkom, ku športovej mikine a teniskám sa zase perfektne hodí digitálna varianta, ktorú možno použiť aj na šport. Zabudnite pre raz na nákup záhradného náčinia alebo sady na opravu altánku a urobte si radosť módnym doplnkom ako sú kvalitné hodinky.

Privítajte jar s nadčasovými okuliarmi

Veľa pánskych doplnkov je napospol praktického charakteru. Hodinky sú nepostrádateľným predmetom pre celý rok a ako náhle skončí zima a vystrieda ju krásna slnečná jar, nemožno sa obísť ani bez slnečných okuliarov. Rovnako tak ako iné doplnky, obuv a oblečenie, môžu byť aj okuliare rýdzo funkčné, bez zbytočne prepracovaného dizajnu. Moderný muž sa ale neuspokojí iba s doplnkom, ktorý uspokojí jeho potrebu a hľadá niečo, v čom bude vyzerať skvele a čo dokonale dotvorí jeho outfit. Máte chuť na farebné neónky, retro pilotky alebo model s dymovými sklami?

Autorom článku je Veronika Sýkorová. Článok nájdete v kategórii doplnky, ostatné, pánske oblečenie, slnečné okuliare a šperky a hodinky.