Chyť si svoj módny kúsok: Totálny výpredaj Love Music

Chyť si svoj módny kúsok: Totálny výpredaj Love Music

7. marca 2016, LoveMusic, trendy, módne, výpredaj, zľavy, náušnice, Alfons Mucha, diár 2016, šaty, tričko, blúzka, hodiny, kľúčenka, zvieratká, spona na opasok, opasok, popruh

Sponzorovanej odkazy:

Ak patríte medzi tých, ktorí sú v móde vyberaví a len tak niečo im nevonia, zaiste vás poteší totálny výpredaj značky tvojho srdca Love music. Na eshope lovemusic.cz či v LoveMusic showroome v Brne môžete zakúpiť super štýlové kúsky za skvelé ceny. Chyť si svoj ​​módny kúsok! V zľave sú náušnice, diáre, hodinky, kľúčenky, oblečenie i módne doplnky.

Visiace aj kôstkové náušnice

Ponuka neobyčajných náušníc značky LoveMusic je viac ako široká. Pre dámy, ktoré majú rady veľké a výrazné náušnice je tu celá ponuka štvorcových kúskov, ktoré sú vyrobené z plastovej doštičky, na ktorých je krištáľovou živicou zaliaty grafický motív. Tieto náušnice vďaka svojmu materiálu dokonale imitujú sklo. V ponuke sú aj visiace náušnice vyrobené zo smaltovaného obyčajného kovu v podobe zmrzlín, sovičiek, veveričiek a iných roztomilých vecičiek. Veľmi krásne sú aj vintage náušnice so zaliatymi obrázkami od Alfonza Muchu. Tieto kvalitné české výrobky si zaiste obľúbite a ešte viac, keď sa ich ceny pohybujú od 1,99 do 3,99 eur.

Diáre na rok 2016

Ak ešte nemáte diár na tento rok či ste zistili, že ich potrebujete viac než len jeden jediný, u značky LoveMusic môžete zakúpiť niekoľko desiatok odlišných diárov s motívmi celebrít, zvieratiek a mandál. O akých konkrétne je reč? V ponuke sú speváci a herci David Bowie, Johnny Depp, Lana Del Rey, Old Shatterhand, zvieratká ako sú nemecký ovčiak, orol, panda, králik, slon, surikata a ďalšie. Pre milovníkov umenia a cestovania sú tu aj diáre s motívmi Prahy, Paríža, sochy Slobody, Londýna či Karlštejna. Všetky za jednotnú cenu 7,99 eur.

Ponuka hodín

U LoveMusic nájdete dokonca aj netradičné nástenné hodiny rôznych tvarov. Na výber máte z niekoľkých farebných minihodin Srdce, Jablko, Kačenka, Televízia a Puzzle za cenu 7,99 eur. A vedľa nich sú v zľave tiež hodiny s motívmi svetových metropol ako sú Berlín, Bratislava, Londýn, New York, Paríž a Viedeň za 19,90 eur.

Roztomilé kľúčenky

Ďalšou štýlovou vecičkou vo výpredaji LoveMusic sú kľúčenky za 1,99 eur. Krásne tvary Peace či Zmrzlinová mačka vám vždy pomôžu nájsť kľúče. Roztomilé 3D kľúčenky v tvare zvieratiek (bradáč, bulteriér, mačka, kačička, panda, medvedík) si určite zamilujete taktiež.

Oblečenie a módne doplnky

Značka LoveMusic predstavuje aj posledné kúsky oblečenia a módnych doplnkov. Tak napríklad tričko s názvom Hon za 6,49 eur od odevnej návrhárky Jany Krčmovej. Blúzka je bez rukávov s veľkoplošnou potlačou honu od Berty Zachrlovej. Krásne a originálne sú taktiež šaty s pávím okom a motívom Fake Life za 15,99 eur. V ponuke sú aj kožené opaskové popruhy v bielej, čiernej, červenej a ružovej farbe. Popruh možno nosiť s opaskovými sponami LoveMusic, ktoré sú taktiež v zľave.

Foto: LoveMusic

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.