Singles náramky a náhrdelníky Hany Koi

Singles náramky a náhrdelníky Hany Koi

26. marca 2016, šperky, Hany Koi, kolekcia Singles, náhrdelníky, náramky, náušnice, prstienky

Sponzorovanej odkazy:

Šperky sú nielen krásnym doplnkom každého outfitu, ale tiež by mali vyjadrovať našu jedinečnosť a osobitosť. Presne také sú šperky Hany Koi, ktorých veľkým bonusom je tiež to, že si zakladajú na ekologickej výrobe.

Hany Koi – šperky s nádychom mystiky

Ak vám šperky Hany Koi zatiaľ nič nehovoria, je na čase sa zoznámiť. Pripravuje ich pre vás jedna z najvýraznejších českých šperkarok, ktorá vyniká svojím nezameniteľným štýlom a vkusom. Hlavnú inšpiráciu berie v prírode, ktorá ponúka nevyčerpateľné množstvo nápadov, čo je z designov tejto značky viac než viditeľné. Spolu s týmito šperkami tak môžete objavovať svet štyroch elementárnych živlov – ohňa, vody, vzduchu a zeme – a vybrať si ten, ktorý najlepšie zodpovedá vašej osobnosti.

Náramky a náhrdelníky Singles

Hany Koi nedávno predstavila kolekciu Singles, ktorá pozostávala z prstienkov a náušníc. Teraz k nim pribúdajú náramky a náhrdelníky, ktoré tak doplnia celú sadu. Tentoraz brala táto nápaditá šperkárka inšpiráciu v morskom svete a jednotlivé kúsky kolekcie Singles sú tak zdobené mušličkami, hviezdicami, morskými ježkami, lístkami a krídlami. Tento ústredný motív nie je náhodný, ale opiera sa o minulosť. Už ženy v staršej dobe kamennej sa krášlili šperkami z prevŕtaných mušlí! Vybrať si môžete hneď z dvoch rôznych materiálov – striebra a pozláteného žltého zlata. Na ešte vyššiu úroveň potom šperky posúva ručná výroba.

Vytvorte si vlastný štýl

Pre ešte väčšiu originalitu a zábavu jednotlivé kúsky z kolekcie Singles kombinujte medzi sebou. Ozdobte si ruku viacerými náramkami, pridajte hŕbu prstienkov, ktoré nemusíte nutne nosiť len pri koreni prsta ako je obvyklé, ale rozmiestnite ich po prstoch rôzne. Vytvoríte tým tak šik a trendy Boho look! Nezabudnite pridať náhrdelník, ktorý môže byť ozdobený kombináciou dvoch, piatich či siedmich príveskov na jemných retiazkach. Kombinácia viac šperkov z kolekcie Singles má ešte jednu výhodu – na e-shope Hanykoi.cz na ne získate množstevnú zľavu!

Foto: Hany Koi

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.