Čo patrí do pánskej tašky?

Čo patrí do pánskej tašky?

23. marca 2016, pánska taška, výbava do tašky, doplnky do tašky, pánske módne doplnky, športové tašky, pracovné tašky, diplomatka, pánska taška cez rameno

Sponzorovanej odkazy:

Aj keď u pánov nie je taška tak obľúbeným módnym doplnkom ako je u dám kabelka, predsa len si bez nej nedokážu niektorí muži svoj všedný deň predstaviť. Predovšetkým muži vykonávajúci kancelársku prácu si v klasickej diplomatke nosia napríklad papierové dokumenty. Pánska taška cez rameno sa určite hodí robotníkom, kuriérom, sprievodcom, vodičom, údržbárom a mnohým ďalším na prenos pracovných odevov a pomôcok, kľúčov či desiaty.

Vedľa týchto špecifických vecí, ktoré sa odvíjajú od povolania a záujmov jednotlivých mužov, do pánskej tašky patrí aj niekoľko ďalších predmetov, na ktorých sa väčšina zhodne. Nejedná sa však o také množstvo nevyhnutností, ktoré obsahujú kabelky dámske, kde sa dajú skutočne niekedy nájsť naozajstné poklady.

Doplnky do tašky

Žiadny z pánov by sa zaiste neobišiel bez svojej peňaženky. Tento doplnok je veľmi dôležitý, pretože sa v ňom poväčšine nachádzajú peniaze, doklady, najrôznejšie karty, fotky blízkych, lístky a prípadne iné cennosti, ktoré sa do nej zmestia. Skutočne pekné kúsky pánskych peňaženiek možno zakúpiť u obuvníckych značiek, ako sú Baťa, Deichmann, Humanic či módne značky House, Cropp Town a ďalšie.

A aká je ešte dôležitá výbava do tašky? V dnešnej dobe si asi nevieme ani predstaviť deň bez mobilného telefónu, ktorý v pánskych taškách určite nechýba. V súvislosti s tým pripadá do úvahy aj puzdro na mobil. Elegantné kožené puzdrá môžete taktiež zakúpiť v určitých obchodoch obuvníckych značiek alebo ak chcete menej elegantné, tak zamierte do obchodov s elektronikou.

Určité povolania si vyžadujú ako nevyhnutnosť v pánskej taške diár. Muži, ktorí sú pracovne vyťažení, majú veľa záujmov či iných aktivít, si potrebujú svoj harmonogram zapisovať. Teraz máme už nový rok 2016, možno ste práve spomínaný diár dostali pod stromček.

Ďalšími doplnkami vhodnými do pánskej tašky by mohli byť v letných obdobiach aj slnečné okuliare, ktoré môžeme v sezóne taktiež hľadať u módnych značiek. Nasleduje aj pero, ktoré sa vždy hodí, rovnako ako papierové vreckovky, žuvačky a iné individuálne drobnosti, ktoré páni požadujú za dôležité.

Foto: Baťa, Deichmann

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii doplnky.