Boli, sú a budú - večné diamanty Cartier

Boli, sú a budú - večné diamanty Cartier

27. marca 2016, Cartier, šperky Cartier, diamant Cartier, diamanty, luxusné šperky, elegantné šperky, hodinky Cartier

Sponzorovanej odkazy:

Aj v dnešnom pominuteľnom svete nájdeme veci, ktoré z módy nikdy nevyjdú. Popri malých čiernych koktejlkách a béžovom trenčkote sú to tiež luxusné diamanty Cartier. Už po viac ako 160krát dáva Cartier svojimi diamanty odvahu k tým najodvážnejším činom a necháva skrze nich prihovárať lásku, radosť i túžbu.

Viac než len diamant

Diamanty budú stále len drahými a vzácnymi „kamienkami“, ak im nevymyslíme príbeh. A o to sa práve snaží Cartier. Rozpráva prostredníctvom nich rozprávku, vyjadruje silu okamihu a pripomína tie najdôležitejšie chvíle ľudských životov. U šperkov Cartier môžeme obdivovať dokonalú remeselnú zručnosť, nekonečný ligot a tiež nezameniteľný rukopis, vďaka ktorému vždy spoznáme, kto bol tvorcom onoho šperku. Ich kúzlo je nestarnúce a ani po toľkých rokoch po ňom ženy neprestávajú túžiť.

Dokonalosť vďaka unikátnemu patentu

Keď sa vám vždy zdali diamanty Cartier niečím výnimočné a osobité, svoj ​​podiel na tom má určite patent na „neviditeľné zasadenie“. Cartier ho získal už v roku 1933, kedy v jeho čele stála Jeanne Toussaint. Ide o metódu, kedy sa kov okolo zasadeného kameňa nechá minimalizovať, aby mohol v celej svojej kráse vyniknúť práve samotný diamant. Nezameniteľnými a obdivuhodnými potom diamanty Cartier robí tiež unikátny spôsob transformácie svetla, jeho meniaci sa povrch a tiež hĺbka, ktorá oslní každého.

Diamanty na deň i noc

Pri pohľade na diamantové šperky Cartier rýchlo zistíte, že sú naozaj večné. Tešia sa nadčasovým dizajnom, ktoré ich robia univerzálnymi a nestarnúcimi. Diamant Cartier vám bude dokonalým spoločníkom pri slávnostných príležitostiach cez deň, rovnako tak vás ale prevedú každým večierkom, plesom aj romantickou večerou. U Cartiera nájde hodnotný osobitý šperk, ktorý ho bude skvele dopĺňať, každý. Osloviť vás môže náramok posiaty nekonečným radom diamantov, jemné a elegantné prstienky a náušnice, ale aj náhrdelník pripomínajúci „Príbehy tisíc a jednej noci“ s úchvatným diamantom v tvare kvapky. Svoje čaro majú bezpochyby aj hodinky Cartier so svojím nenápadným pôvabom, ktorý nezanikne.

Foto: Cartier

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.