Halada a ich novinky od FOPE

Halada a ich novinky od FOPE

29. marca 2016, Halada, FOPE, šperky, rodinná firma, šperky s puncom Italy

Sponzorovanej odkazy:

Talianske šperky patria celosvetovo medzi najuznávanejšiu kvalitu v tejto oblasti. Pod značkou FOPE sa vám teraz na Slovensku predstaví rodinná šperkárska firma, ktorá bola založená už v roku 1929. V malom mestečku Vicenza tvorí už štvrtá generácia zručných zlatníkov a talianskych dizajnérov skvostné kúsky, ktoré si zaslúžia jedinečný obdiv.

Šperky s puncom Italy

Každá značka sa honosí svojim ikonickým rukopisom. FOPE má ako svoju ledendu celozlatý flexibilný náramok Flex'it, ktorý sa vďaka patentovanej technológii stal svetovým bestsellerom. Pružný náramok bez uzáveru je veľmi odolný, praktický a zároveň vkusný.

100% Made in Italy

Zlato a diamanty sú originálne prvky, ktoré sa prelínajú takmer každou kolekciou a vytvárajú tým špecifický dojem elegancie. Výnimočnosť a vybraný dizajn ladí k dokonalosti tiež talianska herečka Anna Valle, ktorá je tvárou značky. Ikonické šperky FOPE majú tiež svoje variácie v špeciálnych pánskych líniách.

Na Slovensko prichádza FOPE prostredníctvom rodinného klenostníctva Halada, ktoré novo uviedlo kolekciu Lovely Daisy plnú náhrdelníkov a náušníc, ktoré reprezentujú taliansku vznešenosť a sú dostupné v 18 karátovom bielom, žltom alebo ružovom zlate v kombinácii s briliantmi. Rodinná firma Halada už 25 rokov prináša zákazníkom možnosť ponuky šperkov svetových značiek.

Zdroj foto: FOPE a Halada

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie K. . Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.