Nemusíte byť hviezda, aby ste si zaobstarali športy kúsok z Men kolekcie New Yorker

Nemusíte byť hviezda, aby ste si zaobstarali športy kúsok z Men kolekcie New Yorker

31. marca 2016, New Yorker, men, Athletics, new collection, pánske oblečenie, športové oblečenie, športová obuv, bežecká obuv, funkčné tričká, tričká s potlačou, tričká s nápismi, športové nohavice, pánske šortky, šport

Sponzorovanej odkazy:

Obľúbená značka New Yorker má vo svojom repertoári športovú kolekciu s názvom Athletics. Tá je určená ako pre ženy, tak aj pre mužov, ale keďže sa o novej dámskej kolekcii zmieňujem už v inom z článkov, zameriame sa teraz na mužov. Obe kolekcie sa však hlavnými znakmi nelíšia. Módne a najmä športové kúsky sú pohodlné, kvalitné a príjemné na pohľad. Rovnako ako značku samotnú si muži určite obľúbia aj jej men kolekciu Athletics.

Men kolekcia New Yorker

New collection Athletics od značky New Yorker má podtitul THE CITY IS OUR PLAYGROUND čiže „mesto je naše ihrisko“, alebo ak chcete „naším ihriskom je mesto“. Z toho možno vyvodiť, že sa bude jednať o módu zameranú pre športové aktivity vonku, ako napríklad beh, šport, futbal či iné. Kúsky z pánskej kolekcie Athletics možno však využívať aj v telocvičniach a posilňovniach. No posúďte sa sami.

V sortimente novej men kolekcie nájdete všetko potrebné módne vybavenie pre šport – tričká, šortky, nohavice, mikiny, topánky a potítka. Výber sa obmedzuje len na jedenásť športových kúskov, ale aj z nich možno vytvoriť skutočne vkusný look.

Funkčné tričká New Yorker

A na čo konkrétne sa môžu páni tešiť? Ako som už spomínala vyššie, tak rozhodne na niekoľko bezchybných funkčných tričiek. Všetky sú vyrobené z kvalitných priedušných materiálov, ktoré vám zaistia príjemné nosenie. Dva z modelov sú opatrené aj potlačami s výstižnými nápismi ako #DONT GIVE UP a EVERYDAY IS TRAINING DAY.

Praktické športové šortky a nohavice

Pohyb vám rozhodne uľahčia aj šortky a nohavice v rovnakej farebnej kombinácii čierno-šedej. Oba kúsky sú vyrobené z bavlny, ktorá perfektne absorbuje pot a zaistí vám ničím nerušenú športovú aktivitu. Nohavice a šortky sú taktiež opatrené prednými vreckami na zips, ktoré sa môžu napríklad hodiť pre úschovu klíčkov od skrinky v šatniach. Bezstarostnosť vám zaručí aj sťahovanie na šnúrku v páse.

Topánky na beh aj do telocvične

Súčasťou kolekcie je aj jeden model pánskych športových topánok, ktoré sú vkusné, pohodlné a ľahko sa obúvajú. Tieto topánky vám ušetria čas aj námahu. Ich prevedenie je skôr bežecké, možno ich ale rozhodne využiť aj ako sálovú obuv.

Zdroje: New Yorker

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.