Vyskúšaj kozmetické trendy od H&M

Vyskúšaj kozmetické trendy od H&M

28. februára 2016, kozmetika, H & M, H & M Beauty, jarné liečenie, pleť, líčenia, beauty trendy, make-up

Sponzorovanej odkazy:

Nová sezóna si žiada nielen nové oblečenie, ale aj nové kozmetické produkty. A pretože už jar nie je v nedohľadne, ale pomalými krôčikmi sa k nám blíži, prichádza aj značka H & M s kozmetickou radou, ktorá korešponduje s jarnými tónmi a náladou. Nechýba v nej dekoratívna kozmetika ani potrebné produkty na starostlivosť o vlasy či na zdobenie nechtov. Predovšetkým ale zaujme nádhernými a trendy odtieňmi. Začnite aj vy jar s jemnými farbami a zdravými vlasmi, krása je na dosah!

Zabudnite na líčenie tmavými rúžmi, tmavé laky na nechty i silné čierne linky, blíži sa jar, ktorá so sebou prináša jemnú paletu farieb a menej make-upu, teda aj menej práce. Dokonalým základom, ktorý niektorým ženám k perfektnému vzhľadu stačí, je krásna pleť. Ak k vám bola príroda v tomto smere trochu skúpa, vyberte si niektorý z make-upov, ktoré H & M ponúka. Rozhodnúť sa môžete medzi tekutým a kompaktným, všetky však môžete zakúpiť v mnohých odtieňoch tak, aby vám a vašej pleti bezchybne padli.

Zamerajte sa na obočie

Trend výrazného obočia pokračuje! Tenké linky sú pasé a v móde je prírodné, ale samozrejme stále upravené obočie. To môžete zvýrazniť pomocou ceruzky na obočie, ktorú voľte o odtieň tmavšiu, než sú vaše vlasy, dodáte mu tak šmrnc. Ceruzka z ponuky H & M má navyše na druhom konci štetec, ktorým jednotlivé ťahy ceruzkou krásne spojíte.

Akú farbu očných tieňov zvoliť? Nude!

Ani farebné očné tiene sa tento rok netešia, aspoň čo sa ponuky H & M týka, veľkej obľúbenosti a Beauty rada stavila skôr na nude odtiene béžovej a hnedej. Určite nájdete niekoľko krásnych tónov v palete deviatich tónov očných tieňov, ktorá obsahuje ako zamatovo jemné, tak aj ľahko trblietavé farby. Okrem klasických tieňov však v novej rade nájdeme aj tiene krémové v krásnych a intenzívnych farbách, ktoré po zaschnutí vytvoria dojem hodvábne jemného púdrového tieňa.

Stavte na zdravé vlasy a nenápadné nechty

Jar je svieža a krásna a presne také by mali byť aj vaše vlasy. S tým vám môže pomôcť aj multifunkčný sprej na vlasy H & M, ktorý je oddelí, vyživí a navyše pridá dokonalý lesk. Ak premýšľate, aké trendy budú v novej sezóne vládnuť lakom na nechty, potom pre vás má H & M odpoveď. V tomto smere panuje jednoduchosť v podobe zemitých tónov, svetlo ružovej a béžovej.

Foto: H & M

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.