Ulov si štýlovku za polovičnú cenu - na Nila.cz!

Ulov si štýlovku za polovičnú cenu - na Nila.cz!

27. februára 2016, štýlová móda, dámska móda, Nila, zľavy

Sponzorovanej odkazy:

NILA.cz je netradičným obchodom s originálnymi bytovými doplnkami a etickou módou. Módny tovar je vyrobený z ekologických materiálov za spravodlivých pracovných podmienok. Na svoje si tu tak prídu vegáni či zástancovia biokozmetiky a FairTrade produktov. Kolekciu NILA môžete zakúpiť online, alebo osobne v kamennej predajni v NILA store v Prahe.

Začiatky Nila

Za vznikom tejto značky stoja manželia Eva a Pavel Urbanovi. Eva, pôvodom právnička, vymenila stereotypnú prácu v advokátskej kancelárii za tvorivú činnosť vo fashion odvetví. Súčasne bojuje proti detskej práci a za návrat k pomalšiemu životnému štýlu. Pavel všetok svoj čas venuje rozvoju NILA a výrobe dizajnových doplnkov. Dnes tím NILA tvorí celkom sedem mladých ľudí.

Sortiment Nila

Milujete cestovanie a chcete si atmosféru exotických diaľok pripomínať po celý rok? Štýlový marocký taburet v moderných farbách je krásnym doplnkom každého interiéru. Taburetom celkom iste prekvapíte návštevu, ktorú tentoraz neposadím na fádnu a obyčajnú stoličku.

Marocký taburet je vyrobený z kvalitnej kože. Zlatý a strieborný taburet je vhodnou voľbou pre vegánov.Marocký taburet je vyrobený z kvalitnej kože. Zlatý a strieborný taburet je vhodnou voľbou pre vegánov.

Neopozerané kúsky

Chcete oživiť svoj byt kúskom, ktorý sa len tak neopozerá? Vybavte svoju kuchyňu štýlovým novým riadom, či doprajte podlahe nový kabát. Nezabúdajte na doplnky. Na detailoch záleží! Vhodne zvolené doplnky sú čerešničkou na torte a dodajú interiéru ten správny šmrnc. Vyberajte v sekcii BÝVANIE na NILA.cz.

Chcete doplniť svoj ​​šatník o nový kúsok a zároveň nechcete, aby bol vidieť všade okolo u iných? Odporúčame vám unikátne ručne šité topánky. Každý pár je neopakovateľný a originálny. Topánky sú k dostaniu vo veľkostiach 36–43.

Tým však ponuky NILA nekončí. Skrášliť sa môžete ručne vyrábanou kozmetikou, ochutnať kvalitnú čokoládu alebo si spríjemniť večer nad práve uvarenou šálkou čaju. To všetko z dielne NILA.

Zdroj foto: Nila

Sponzorovanej odkazy: