Louis Vuitton a jeho kolekcia LV & Me

Louis Vuitton a jeho kolekcia LV & Me

13. februára 2016, Louis Vuitton, šperky Louis Vuitton, video LV & Me, luxusné šperky, valentínsky darček

Sponzorovanej odkazy:

Kde je realita a kde je fikcia? Čo si myslíme a čo naozaj vidíme. Svet ilúzií a fantázie kontrastuje s priamou realitou. Zároveň vytvárajú jeden harmonizujúci prvok, prazvláštny bezpohlavný substrát, z ktorého vyrastá jedinečná letná kolekcia značky Louis Vuitton spring / summer 2016.

Prezerám si jednotlivé modely a každý z nich vo mne zanecháva silné emócie a prebúdza predstavivosť. Modely Louis Vuitton sú vždy svojím spôsobom okázalé a nabúravajú aktuálne trendy. Napriek tomu mi tohtoročná kolekcia pripadá úplne iná a vlastne veľmi zábavná.

Alphabet a kolekcia LV & Me

Originálne poňatie, nápaditosť a jedinečnosť v sebe ukrýva aj nová kolekcia LV & Me. Značka vytvorila video s piesňou Alphabet od speváčky Amandy Lear a stretáva sa s veľkým ohlasom. Digitálna animácia je nevšedným spracovaním a len podčiarkuje ducha celej kolekcie.

video LV & Me

Šperky Louis Vuitton tentoraz dostávajú iný rozmer. Nie sú decentné ani prehnane výrazné. Zahŕňajú písmená abecedy, ktorá už má zdanlivo dobu svojej slávy „za sebou“ a predsa je to kolekcia veľmi vydarená a vkusná.

Šperky LV & Me nás zámerne prepájajú so značkou Louis Vuitton a prebúdzajú v nás intímnejší vzťah k ich produktom. Nechýba jediné písmeno z abecedy, pričom každé z písmen vo svojom spracovaní obsahuje náušnice, náhrdelník a náramok na ruku. Taká sada sa môže stať perfektným darčekom.

Oslávte sviatok Sv. Valentína s Louis Vuitton

Darujte svojej dáme krásny darček. Sada šperkov s písmenom poteší určite každú romantickú dušu. Naviac sa šperky dajú nosiť úplne samostatne. Luxusný darček od Louis Vuitton sa perfektne hodí aj pri výročí svadby alebo napríklad k narodeniu potomka. Fantázii sa naozaj medze nekladú. V butikoch LV vám navyše tovar krásne zabalia.

Zdroj: www.lv.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina Bečková. Článok nájdete v kategórii doplnky a šperky a hodinky.