Páni, buďte TOP s módou značky Topman!

Páni, buďte TOP s módou značky Topman!

19. februára 2016, Topman, módne show, AW16, kolekcia jeseň / zima 2016, Nick Jonas, Topshop, Palladium, kvetinové vzory, denim, satén, kašmír, čiapka, módna prehliadka, top móda, pánska móda, dostupná móda, britská móda, londýnsky týždeň módy

Sponzorovanej odkazy:

Rýdzo britská módna značka, tak to je Topman! Ide o značku, ktorá je súčasťou spoločnosti Topshop a zameriava sa len a len na pánsku módu. Ponúka oblečenie, módne doplnky, obuv i šperky a každoročne je zaraďovaná do programu londýnskeho týždňa módy.

Prehliadka Topman Design AW16

Najnovšiu prehliadku predstavila značka Topman v minulom mesiaci. Úžasná show, ktorú zvýraznil skvelý výber hudby od Trevora Jacksona vás dokonale vtiahne do roku 1993, ktorým je táto kolekcia inšpirovaná. Nižšie môžete zhliadnuť jedenásť minútový zostrih, vďaka ktorému si budete pripadať, ako by ste tam boli.

Na prehliadke sa vystriedalo celkom tridsať modelov priemernej výšky 185,5 cm, ktorí mali na starosť ujsť trasu po móle dlhom 25 metrov. Túto šou sledovalo skrz svoje hľadáčiky aj 45 fotografov, ktorí tiež nemohli prestížnu udalosť zmeškať.

Kolekcia jeseň / zima 2016

Top móda od značky Topman je rozdelená do niekoľkých sekcií podľa farieb, materiálov a strihov. Podľa týchto kritérií bola štruktúrovaná aj aktuálna módna šou. Dočkáte sa kúskov vyzerajúcich obnosene a zničene, populárne budú aj nadrozmerné čiapky, krátke košele a kožené prvky. Pánska móda Topman sa nevyhýba ani extra dlhým rukávom a maxi kúskom z kašmíru. Zaujímavé sú aj vyblednutý denim a zamatové teplákové súpravy. A v poslednej časti dominujú kvetinové vzory a satén. Táto Men Collection má ale v zásobe aj ďalšie netradičné poklady.

Známe osobnosti

Módnej show sa zúčastnilo aj mnoho známych osobností, ktoré zastávali miesta v prvých radách. Celkovo v nich sedelo viac ako sto pozvaných hostí. V outfite od značky Topman bolo možno uvidieť Nicka Jonasa, známeho predovšetkým ako člena kapely Jonas Brothers, potom tiež mladého modela a herca Douglasa Bootha, chorvátskeho modela Roberta Konjice a mnohých ďalších. Show nepremeškala ani čínska celebrita Hu Bing, britský model David Gandy, televízny a rozhlasový moderátor Dermot O'Leary, model Oliver Cheshire a nadaný hudobník Dougie Poynter.

Foto: Topman

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii módni návrhári, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.