Jar v rifľovine: s TopShop denim kolekciou jar / leto 2016

Jar v rifľovine: s TopShop denim kolekciou jar / leto 2016

16. februára 2016, TopShop denim kolekcia, jar a leto 2016, džínsy, džínsovina, denim

Sponzorovanej odkazy:

Všetky milovníčky denimu iste poteší správa, že sa tento rok tento nadčasový materiál opäť vracia. A TopShop venoval tejto večne mladej látke svoju celú kolekciu na jar / leto 2016. K dispozicii je široká škála modelov džínsov všemožných strihov, farieb a dizajnu.

Prostredníctvom svojej novej kolekcie chce TopShop poradiť s výberom správnych džínsov, a to s dôrazom na individualitu každej ženskej postavy. Stylistka kolekcie Kate Phelan, mala za cieľ jediné: Čo najviac sa priblížiť vašim požiadavkám.

* Správne zvolené džínsy pristanú všetkým! * Dnešný trh s oblečením ponúka nepreberné množstvo druhov nohavíc. Je veľmi ťažké nájsť tie správne džínsy a mali by ste sa riadiť niekoľkými osvedčenými pravidlami. Pre lepšiu orientáciu v džínsovom svete, mám pre vás pár tipov. • Nadbytočné tukové vankúšiky je zbytočné ukazovať v bokových nohaviciach, keď ich môžeme hravo zamaskovať do džínsov s vysokým pásom. • Ak máte ženské tvary, siahnite radšej po tmavšej farbe – tá svetlá opticky rozširuje.

* Úspešnosť svojej kampane chce TopShop dosiahnuť prostredníctvom zostavy supermodeliek novej generácie, ktoré denimovej kolekcii prepožičali svoju tvár. * • Dlhé nohy vám báječne vyniknú v úzkych nohaviciach. Takzvaný slim fit strih je trefa do čierneho. Pre vyššie dámy je však vhodný takmer každý strih nohavíc: Bokovky i nohavice s vyšším pásom. • Džínsy do zvonu pridajú pár centimetrov menším dámam. Nezabudnite obuť topánky na podpätku či kline. Červenú majú bedrové nohavice, ktoré by na kratšie nohy zbytočne upozorňovali. • Toľko módne strečové upnuté nohavice si môže dovoliť málokto, hoci ich nosí veľa žien. Ak nemáte od Boha perfektnú postavu a krásne štíhle nohy, nechajte ich na dne skrine. Nezabudnite na to, že správne zvolené džínsy sú základom úspechu!

Modelky v TOPSHOP džínsoch ukazujú ženám, ako nohavice správne nosiť! Tie pravé džínsy ulovíte v kamenných predajniach Topshop od 4. februára 2016. Pre viac informácií navštívte webové stránky predajcu. Šťastnú ruku pri výbere!

Foto: TopShop

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módne peklo, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.