Rýchly spôsob ako na Valentína? S Pandorou!

Rýchly spôsob ako na Valentína? S Pandorou!

6. februára 2016, Pandora, šperky, šperky Pandora, valentínska kolekcia, darčeky k Valentínovi, Valentín 2016

Sponzorovanej odkazy:

S blížiacim sa sviatkom svätého Valentína iste vyvstáva u mnohých mužov otázka, čím svoju vyvolenú potešiť. V skutočnosti však v tomto prípade veľa žien ocení romantickú klasiku – kvety, večeru v dobrej reštaurácii a dokonalým bonbónikom potom bude darček v podobe krásneho šperku, napríklad toho od Pandory.

Nadčasové darčeky v podobe srdcových príveskov

Pre Pandoru bola láska vždy neoddeliteľnou súčasťou kolekcií a u tej valentínskej tomu samozrejme nie je inak. Ak radi spoliehate na klasiku, obdarujte svoju lásku tým najvzácnejším – srdcom. Srdcové prívesky získali pre túto príležitosť novú podobu. Sú zafarbené do romantických tónov sýto ružovej a zdobia ich prekrásne vzory, z ktorých zamilovanosť len srší. Samozrejmosťou sú potom najkvalitnejšie materiály, v tomto prípade predovšetkým sterlingové striebro, ktorému dodávajú romantický nádych priehľadná ružová glazúra, pavé drahých kameňov, kubické zirkónia či miniatúrne ručne aplikované srdiečka.

Ukážte svetu víťazstvo vašej lásky

Ak chcete prejaviť svoju lásku trochu nenápadne, avšak pôsobivo, zaujať by vás mohla kolekcia pre Valentín 2016 s názvom Okvetné lístky spájajúce lásku a šťastie. Výsledkom sú minimalistické šperky v tvare srdcových lístkov fialky, ktorá symbolizuje víťazstvo lásky. Túto kolekciu zo sterlingového striebra a trblietavých kameňov tvorí náhrdelník s príveskom, kôstkové náušnice, prsteň a prívesok v podobe gombíka.

Romantika s darčekovou sadou Pandora

Dokonalým darčekom pre ženu vášho života bude tiež darčeková sada ručne vyhotovených šperkov, ktorá poukáže na vašu nekonečnú lásku k nej. V sade nájdete prívesok zo sterlingového striebra zdobený vybrúsenými kubickými zirkónmi a predovšetkým rytinou „Láska je večná“. Vedľa neho sa tu potom leskne aj v súčasnej dobe veľmi populárny náramok Pandora Moments so sponou s vyrytým logom. Šperky sú samozrejme romanticky zabalené do ružového boxu, ako inak než v tvare srdca. Ten vďaka samostatnému vrecku na šperky a odnímateľného držiaku šperkov vašej láske zároveň môže poslúžiť ako štýlová cestovná šperkovnica.

Foto: Pandora

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.