Baťa stále baví - topánky od Baťu, kvalita s rýdzo českým podtextom

Baťa stále baví - topánky od Baťu, kvalita s rýdzo českým podtextom

7. januára 2016, Baťa, zľavy, obuv, pánska obuv, dámska obuv, detská obuv, Tomáš Baťa, spoločenská obuv, povianočné zľavy, párty obuv, topánky na podpätku

Sponzorovanej odkazy:

Píše sa rok 1894, kedy v Zlíne založili traja súrodenci – Antonín, Anna a Tomáš – firmu Baťa. Ich závod bol jedným z prvých veľkovýrobcov obuvi na celom svete. V Zlíne postavil Baťa pre svojich robotníkov byty, školy a nemocnice. V týchto ťažkých časoch firma Baťa poskytovala lacné nájmy a potraviny, pretože jej zakladateľ Tomáš Baťa pevne veril, že podnik by mal slúžiť verejnosti.

Baťovky pre každého

Od roku 1897, kedy Tomáš Baťa predstavil svoje legendárne „baťovky“, plátené topánky, ktoré si vďaka svojej nízkej cene mohol dovoliť každý, uplynula už dlhá doba. Dnes Baťa pôsobí na celom svete, ale jeho kolískou je stále Česká republika. Tradícia a kvalita tejto značky láka zákazníkov čím ďalej tým viac. Aj Baťa podlieha aktuálnym trendom, keď Baťa e-shop a kamenné obchody sú dobre dostupné a ceny za produkty zodpovedajú skvelému spracovaniu.

Obujte celú rodinu!

Značka Baťa obuje celú vašu rodinu. Vo svojich kolekciách ponúka obuv pre dámy, pánov aj deti. Popri klasickej obuvi sú to aj módne doplnky, ktoré môžete u Baťu zakúpiť. Kabelky, tašky, batožinu, školské batohy, peňaženky, opasky, šály, bundy, pančuchy, rukavice, čiapky a sortiment starostlivosť o obuv. Novo môžete v obchodoch Baťa kúpiť aj knihy o histórii značky, živote Tomáša Baťu či budovanie mesta Zlína.

Unikátna kolekcia

V tejto chvíli všetkým svojim zákazníkom Baťa ponúka unikátnu kolekciu, ktorú značka vytvorila v spolupráci s Pavlínou Jágrovho. Inšpirujte sa, zanechajte dojem a buďte okúzľujúca! To je posolstvo tejto kolekcie slávnostného best looku. Obuv, kabelky a módne doplnky na nadchádzajúcu silvestrovskú párty môžete zakúpiť práve teraz.

Na vlne zliav

Tak ako u väčšiny značiek sa teraz po Vianociach aj u Baťu objavujú obrovské zľavy. V niektorých prípadoch dosahujú viac ako 70%! Topánky zľavnené z baťovských 39,90 na 19,90 eur! Tak to sa rozhodne oplatí. Ale radím vám, poponáhľajte sa. Po Vianociach môže byť ponuka rýchlo vypredaná alebo zostanú len niektoré menej atraktívne kúsky.

Foto: Baťa

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.