Kolekcie Mango Premium Evening z vás urobí hviezdu večera!

Kolekcie Mango Premium Evening z vás urobí hviezdu večera!

16. januára 2016, Mango, oblečenie mango, šaty mango, mango Premium Evening, mango e-shop

Sponzorovanej odkazy:

Vianočné večierky sú už síce za nami, ale aj tak vás v nasledujúcich týždňoch možno čaká veľa ďalších dôležitých udalostí, ktoré si vyžadujú dokonalý a elegantný outfit. Na každú výnimočnú večernú udalosť vás dokonale pripraví kolekcia Mango Premium Evening, v ktorej nechýbajú noblesné avšak nevšedné šaty, topy aj overaly.

Oslňte minimalizmom

Ak by sa celá kolekcia Mango Premium Evening dala opísať jedným slovom, bolo by to zrejme slovo minimalizmus. Práve ten totiž predstavuje jej stavebný kameň a znovu nám ukazuje, akú silu môže mať. Namiesto pestrých farieb a bohatého zdobenia jednotlivé kúsky kolekcie uchvacujú dychberúcimi a rafinovanými strihmi zdôrazňujúcimi ženskú siluetu a nenápadnými detailmi, ktoré ich povznášajú na novú úroveň.

Stavte aj vy na čiernočiernu

Nekonečnú eleganciu celej kolekcie bezpochyby podčiarkuje voľba farieb. Čierna a niekoľko odtieňov tmavo modrej dodávajú tajomný a zvodný nádych. Ďalším plusom, ktorý ženy bezpochyby ocenia, je potom tiež fakt, že lichotí ženskej postave. Vďaka sofistikovaným priestrihom, nápaditému zdobeniu a zaujímavým kombináciám rôznych odtieňov potom ani tieto tmavé farby v žiadnom prípade nepôsobia jednotvárne, ale naopak prekvapujú nečakanou nezvyčajnosťou.

Miesto šiat overal

Kolekcia Mango Premium Evening nám ponúka množstvo krásnych dlhých rób. Nádherne budete vyzerať napríklad v tmavých dlhých šatách s jedným rukávom i dlhých tmavomodrých šatách so zvodným prestrihom na chrbte. Ak však chcete predviesť trochu netradičný a veľmi moderný outfit, siahnite po overale. Dokáže vyzerať takmer rovnako elegantne ako šaty a navyše lepšie sedí ženám, ktoré sa v šatách príliš pohodlne necítia. Mango e-shop i obchody tejto značky tak ponúkajú čierny overal z tejto kolekcie so širokými nohavicami a hlbokým výstrihom na prednej i zadnej strane alebo tmavo modrý overal so špagetovými ramienkami a členkovými nohavicami, ktorý je posiaty tmavými kamienkami v tvare kvietkov. Pohodlný outfit potom predstavujú aj tmavé kockované nohavice, sáčko s rovnakým vzorom a ligotavý čierny top.

Foto: Mango

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a módni návrhári.