Vyber si zľavu na Budoir!

Vyber si zľavu na Budoir!

19. januára 2016, Budoir, zľavy, výpredaj, sales, eshop, dámske oblečenie, taška cez rameno, zlacnený tovar, malé čierne,

Sponzorovanej odkazy:

Budoir eshop ponúka všetkým potencionálnym zákazníčkam, ktoré ho navštívia, obrovský výber najrôznejšieho módneho tovaru od všemožných značiek. Na stránkach Budoir práve nájdete sortiment módnych značiek, o ktorých ste možno dovtedy nemali ani tušenie. Môžem menovať napríklad Karfil, Grace Gély, DIG Athens, Nizal, Original Vintage, H-era či Anna Veneto. Jedná sa o počiny hlavne mladých európskych návrhárov, ktorí sa skrz Budoir eshop presadzujú.

SALES 2

Momentálne na internetových stránkach Budoir prebiehajú zľavy a všade prítomný výpredaj. Táto akcia je nazvaná veľmi výstižne a to SALES 2. Nejde teda len o tak obyčajné zľavy. Tu sú výpredaje dosahujúce dvojitých dimenzií. Keď sa u takýchto originálnych módnych kúskov zníži cena aspoň o 30%, už to je pre všetky zákazníčky veľmi atraktívny krok.

Výpredaj oblečenia a módnych doplnkov

A na aký zlacnený tovar sa dá tešiť? Módny nováčik Nizal sťahuje ceny dole u svojich typických asymetrických kúskov, akými sú tričká, vzorované legíny a jeden model trendy malých čiernych spoločenských šiat. Grace Gély sa zase rozparádila na svojom nevšednom oblečení, ako sú plisované sukne, topy a šaty, dlhé vesty až k členkom, odvážne šaty a crop topy či tašky cez rameno z korku.

Tým ale zlacnená ponuka na Budoir nekončí. Ak sa rady utápate v minulosti, veľmi pekné kúsky s ešte krajšími zľavami ponúka Original Vintage. Vzorované šaty a košele podľa štýlu 70. rokov či tartanové sukne, šaty v denimovej farbe a vypasené košele z osemdesiatok.

Extravagantné kúsky predstavuje H-era a ponúka napríklad červené šaty bez rukávov zľavnené zo 124 na 99 euro či oversized saká zľavnené zo 108 na 86 euro a druhý kúsok zo 148 na 118 euro. Všetky tieto modely sú skutočne ojedinelé a nevšedné.

Aby som nezabudla na všetky značky vo výpredaji, budem menovať značku Karfil, od ktorej sú zľavnené napríklad trendy pončo so strapcami a vínový klobúk. Od značky DIG Athens môžete s výraznou zľavou zakúpiť košele, čiapku, svetre a tričko. Všetko s určitým nádychom mladistvej bezstarostnosti.

Foto: Budoir

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a doplnky.