Nedajte zime šancu! Dámsky zimný lookbook F & F

Nedajte zime šancu! Dámsky zimný lookbook F & F

5. januára 2016, F&F, F&F móda, oblečenie F&F, dámsky lookbook F&F, zimný lookbook F & F

Zima je už v plnom prúde a začína prvýkrát naozaj vystrkovať pazúriky. Možno ste kvôli doposiaľ nepríliš mrazivému počasiu trochu podcenili prípravu a niektoré hrejivé kúsky na zimu vám v šatníku stále chýbajú. Napraviť to môžete s dámskym lookbookom značky F&F, ktorý vás dokonale pripraví na zimné prechádzky, večierky aj dýchánky u horúcej čokolády či vareného vína.

Trendy kúsky F & F

Nový lookbook značky F & F nám ukazuje, že aj do zimy sa dá obliecť s veľkou dávkou štýlu i pohodlia. Ak stále zháňate perfektný vrchný diel outfitu, možno vás osloví elegantný béžový kabát s hrejivým kožušinovým golierom alebo tmavo modrá dlhšia prešívaná bunda s kapucňou lemovanou taktiež príjemným kúskom kožušiny. Na okázalejších príležitostiach vás potom môže sprevádzať béžový „chlpatý“ svetrík.

Pre každodennosť

Biely vzorovaný svetrík bude v kombinácii s klasickými džínsami tou správnou voľbou pre voľné popoludnie. V práci zase zažiarite v tmavých nohaviciach strihaných nad členky s vyšším pásom a bielej elegantnej blúzke doplnenej o výrazný náhrdelník.

Ako hviezda večierkov

Móda F & F z vás tiež dokáže vykúzliť hviezdu večierkov. Na posedenie v bare sa výborne hodia úzke nohavice z umelej kože zdobené zipsami u členkov, voľná červená blúzka a väčší čierny lístoček so zlatými detailmi. Perfektný dojem urobíte aj v strieborno-čiernych trblietavých šatách s dlhým rukávom a vysokých tmavomodrých čižmách nad kolená. Na každú párty sa potom hodia aj čierne puzdrové šaty F&F bez rukávov, ktorých výstrih zdobí biely pruh a zlatý detail.

Domáca pohoda

Lookbook F & F vám pomôže, aj keď zháňate pohodlné a zároveň slušivé oblečenie na doma. Voľné chvíľky strávené pri dobrej knihe či filme môžete stráviť ešte lepšie v domácich nohaviciach v modro-bielej kombinácii s roztomilými nórskymi vzormi, modrom tope a bielom župane. Ochudobnení nebudeme ani o spodnú bielizeň F&F. V ponuke je komplet zložený z podprsenky a nohavičiek posiatych bodkami v červenej farbe. Hravosť im dodávajú biele mašličky, dávku zvodnosti potom krajkové lemovanie.

Foto: F & F

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.