Pretancujte celú noc! Dámske plesové topánky pre sezónu 2016

Pretancujte celú noc! Dámske plesové topánky pre sezónu 2016

3. januára 2016, plesové topánky, plesové topánky strieborné, plesové topánky zlaté, plesové topánky na podpätku, dámske plesové topánky, plesové topánky na nízkom podpätku, lodičky

Sponzorovanej odkazy:

Blíži sa čas, kedy sa muži menia v gentlemanov a ženy v elegantné dámy v nádherných róbach. Plesová sezóna je tu a okrem dokonalých šiat, šperkov, účesov a listových kabeliek musíme my ženy myslieť ešte na jednu veľmi dôležitú vec – plesové topánky, v ktorých pretancujete celú noc! Dnes sa pozrieme na kolekcie troch obľúbených obuvníckych značiek. Predstavíme si plesové topánky Humanic, Deichmann a Baťa, z ktorých širokej ponuky lodičiek si určite vyberiete tie svoje.

Plesové topánky Baťa

Obľúbená značka topánok Baťa tento rok u plesových topánok stavila na jednoduchú eleganciu, ktorá perfektne podčiarkne každé šaty. Nájdeme tu lodičky jemne zdobené trblietavými detailmi v čiernej aj striebornej farbe. Pozornosť pútajú aj čierne lodičky na ihlovom podpätku predlžujúcom nohy s nápaditou aplikáciou v podobe striebornej pásky zdobiacej špičku. Skvelou voľbou budú tiež plesové topánky na podpätku s remienkom okolo členku, ktoré Baťa ponúka vo viacerých farebných variantách.

Deichmann spoločenské topánky

Ak zháňate plesové topánky strieborné či zlaté, môžete sa vydať do obchodov značky Deichmann, kde zoženiete lodičky v mnohých rôznych farbách. Nechýba samozrejme ani klasika v podobe čiernych lodičiek, ktoré zaujmú zvoleným materiálom aj zaujímavým zdobením. Deichmann vás poteší aj v prípade, že nie ste práve fanúšikom vysokých ihiel a hľadáte plesové topánky na nízkom podpätku. Tie tu nájdete v mnohých elegantných variantách. Čakajú tu na vás tiež lodičky s otvorenou špičkou v púdrovo ružovej a čiernej farbe, nevšedným dojmom potom pôsobia lodičky so šnurovaním.

Topánky na ples Humanic

Ak túžite byť na plese neprehliadnuteľná a rada vyčnievate z davu, budú pre vás ako stvorené lodičky Humanic. Vynikajú nielen výškou podpätkov, ale tiež trblietavými materiálmi a platformami. Pohľady všetkých dokážu pritiahnuť aj topánky s dizajnom hadej kože, rovnako tak zaujmete aj v lodičkách sa zebrím vzorom a čipkou. Zaujímavou voľbou potom môžu byť lodičky v béžovo- čiernej kombinácii, alebo v sýto žltej farbe.

Foto: Baťa, Humanic, Deichmann

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.