Aké sezónne novinky si pre nás prichystala značka adidas?

Aké sezónne novinky si pre nás prichystala značka adidas?

29. októbra 2015, adidas, adidas Originals, Jeremy Scott, ZX Flux, adidas Superstar, jeseň / zima 2015, tenisky, Tubular, streetová obuv, móda 60. a 70. roky, hippie štýl, PrimKnit, Adilette, adidas Originals Blue, novinky

Sponzorovanej odkazy:

Športová značka adidas, ktorá sa vo väčšine krajín teší veľkej popularite, sa veľmi zaujíma o najnovšie trendy na poli módy. Ich sezónne kolekcie sa už niekoľko rokov nezameriavajú len a len na šport. Zo sortimentu značky adidas si vyberie dnes úplne každý. Treba podotknúť, že oblečenie a obuv už nie sú záležitosťou len a len na ihriskách.

Tak napríklad kolekcia adidas Originals by Jeremy Scott. Dizajn tohto amerického návrhára je nám dobre známy. Tento rok v kolekcii jeseň /zima 2015–16 nechal prepojiť športového ducha značky a svoju neskrotnú životnú energiu. Nechal sa inšpirovať módou 60. a 70. rokov, predovšetkým hnutím hippie. Láska a sila kvetín prefarbujú celú jeho škálu navrhnutých produktov. Klasické teplákové súpravy, pruhované tričká a modely topánok Tubular Runner, ZX Flux a Adilette. Športovú dominanciu značky ctí basketbalové motívy ako napríklad sieťovinové tielka, flísové tepláky s odopínateľnými návlekmi, klasické mikiny s kapucňou a dve verzie ikonických topánok JS Wings.

Ďalšia trendy kolekcia je adidas Originals Blue nazvaná ako kolekcia hokejovej rebélie pre jeseň a zimu. Nečakajte špecializované hokejové vybavenie. Táto kolekcia je iba inšpirovaná touto dynamickou hrou. V módnych kúskoch tejto kolekcie sa používa grafický štýl klasických hokejových dresov. Strihy zostávajú verné tradičnej hokejovej výzbroji, vrátane trička pre rozhodcu a prešívaného oblečenia pre chladné počasie. Ku kolekcii je pripojená aj rada obuvi, v ktorej nájdete exkluzívne modely s novými technológiami.

Teraz môžete v predajniach zakúpiť aj kolekciu adidas Originals ZX Flux, ktorá sa špecializuje na štýlové nazúvacie tenisky. Predstavené sú štyri nové modely. Séria ponúka strečový zvršok z materiálu Techfit s dynamickým, jašteričkovým motívom či špičkovými digitálnymi potlačami s divokým hadím motívom. Každý model dopĺňajú klasické ZX Flux detaily.

adidas Originals Superstar PrimeKnit ponúka ikonu medzi teniskami – adidas Originals Superstar, ktorá je ku všetkému doplnená o funkčný zvršok PrimeKnit. Tradičný materiál nahrádza digitálna tkaná priadza, ktorá dáva vyniknúť klasickej gumovej špičke. Typické detaily na jazyku dodávajú celkovómu výzoru elegantný vzhľad.

V tomto roku sa na popredné miesta medzi streetovú obuv dostal model adidas Originals Tubular, ktorému je teraz venovaná celá špecializovaná kolekcia. Najprogresívnejší model značky je extrémne pohodlný a ľahký vďaka digitálnej tkanej priadze. Robustný dojem vytvára typická podrážka a široký opasok vedúci cez priehlavok a zaväzovanie. Dostupné v bledomodrom, šedom a čiernom prevedení.

Foto: adidas

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.