Zara Men - jesenná kolekcia Zara pre mužov

Zara Men - jesenná kolekcia Zara pre mužov

30. októbra 2015, pánska kolekcia, Zara jeseň 2015, pánska móda, oblečenie Zara, jesenná kolekcia, jeseň / zima 2015, pánske bundy, obleky, denim, koža, strapce, must-have, trendy, pánske trendy

Sponzorovanej odkazy:

Španielska módna značka Zara ponúka štýlovú a originálnu módu nielen pre ženy, ale aj pre deti a mužov. A práve teraz si môžu všetci zákazníci prezrieť nové kolekcie pre jeseň a zimu 2015. Nielen v kamenných obchodoch, ale aj na oficiálnych stránkach značky a jej e-shope. My sa teraz ale zameriame len a len na módu určenú mužom. Značka Zara pojala trochu netradične už len samotnú kampaň pre terajšiu sezónu. Možno sa vám bude zdať trochu zoženštená, ale ak budete čítať a sledovať ďalej, uistíte sa, že pánska kolekcia jeseň / zima 2015 má čo ponúknuť!

V aktuálnej pánskej kolekcii sa premieta mnoho tvárí. Jednou z nich je tá klasická jesenná, v ktorej sa predstavujú najväčšie trendy a must-have kúsky, bez ktorých sa na jeseň a zimu nedá obísť. Bude to napríklad bunda zvaná bomber. Tento model netreba predstavovať, pretože už niekoľko po sebe idúcich sezón hrá vždy prvé husle. Zdá sa, že sa studená sezóna nezaobíde ani bez denimu, ktorého sme mali plnú hlavu po celý rok. Konzervatívnou zložkou sú v kolekcii pánske obleky, keďže jeseň a zima úzko súvisí s plesovou sezónou a inými spoločenskými akciami.

Emotívnejšiu zložku predstavuje sortiment oblečenia Zara nazvaný ako tmavá kolekcia, kde nájdeme trochu depresívnejšie kúsky. Uspokojiť sa budete musieť len so základnými farbami, akými sú čierna, šedá, khaki a biela. Tieto farby ale naopak pôsobia veľmi vkusne a sú najlepšie kombinovateľné. Nenechajte sa odpudiť nepopulárnymi výrazmi modelov prezentujúcich Dark collection.

Podobne zmýšľajúca je aj pánska kolekcia On stage, ktorá by mala reflektovať akúsi atmosféru na javisku. Zabudnite ale na to, že by sa na javisku ocitli interpreti spievajúci pop, disco či hip-hop. Kolekcia On stage sa zameriava len na tvrdú muziku ako je punk, rock a metal. Oblečte kožu, strapce, prederavené nohavice a nápadný trenčkot.

Sekcia plná optimizmu a samopašnosti, tak to je kolekcia Boho. Tu objavíte oblečenie bohémov, hoci mi veľmi pripomína módu za čias totality. Denim, vyblednuté farby a dĺžka nohavíc nad členky. Túto kolekciu by sme mohli brať za návratovú, retro. Hoci španielski módni návrhári nemali s našimi dejinami nič spoločné. Pánska móda tu nepozná hranice.

Čisto konzervatívna je jesenná kolekcia Tailoring. Táto sekcia je určená pre mužov, po ktorých je počas dňa vyžadovaný špecifický dress code. Obleky, košele, kravaty, spoločenská obuv a uhladené kabáty. Všetko nájdete práve teraz v obchodoch značky Zara a ešte ku všetkému za oveľa vhodnejšie ceny než v butikoch. Nech žije Zara jeseň 2015.

Foto: Zara

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.