Zmyselná kampaň Guess pre jeseň 2015 zložená zo spálňových momentiek

Zmyselná kampaň Guess pre jeseň 2015 zložená zo spálňových momentiek

21. októbra 2015, guess, kolekcia, jeseň, trendy, sexi, dámska

Bez okolkov, na rovinu. Tak sa postavila značka Guess na propagáciu svojej jesennej kolekcie 2015 v kampani a poodhalila zábery zo spálne. Tabu už totiž v dnešnom svete nie je nič, a preto je úplne bežné ukazovať to, čo kedysi bolo intímne.

GuessGuess

Guess sa so svojou novou jesennou kampaňou neskrýva. Ba naopak – bola pripravená presne tým spôsobom, aby ľudí pripútala. Tie vhodnejšie snímky pôjdu na reklamné strany medzinárodných módnych magazínov, tie menej vhodné pre široké okolie zostanú predovšetkým na sociálnych sieťach a na webe značky.

GuessGuess

Guess otvára svojimi reklamnými zábermi cestu tak trochu za hranice. Hoci už sa na tento tenký ľad niektoré značky predtým pustili, Guess tým na atraktivite nestráca. Otvorený pohľad fotografa na spálňové momentky aj provokujúce pózy modeliek sa zapáči určite nielen módnym nadšencom a objaviteľom niečoho nezvyčajného, ​​ale tiež mužom. Pravdepodobne aj tým, ktorí inokedy módne kampane nechávajú chladnými.

GuessGuess

Snímky bez ostychu, hanby a nekompromisne napriamo – jeden z nich vidíte pod týmto textom. Sebavedomá žena odkrývajúca pohľad na svoju spodnú bielizeň a potešený pohľad zaujatého muža vedľa nej. Skvelá fotografia. Unikátna. Netradičná. Úprimná. Nespútaná. Uvoľnená. Taká by podľa módnej značky Guess žena mala byť!

GuessGuess
Autorom článku je Martina Hynková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, módni návrhári a spodná bielizeň.