Prejdite sa jeseňou v topánkach od Bati! / Dámska kolekcia Baťa jeseň 2015

Prejdite sa jeseňou v topánkach od Bati! / Dámska kolekcia Baťa jeseň 2015

22. októbra 2015, Baťa, topánky, dámska obuv, dámske topánky, jesenné topánky, topánky jeseň 2015, trendy topánky

Sponzorovanej odkazy:

Letným sandálkam už dávno odzvonilo a je na čase sa poobzerať po topánkach, ktoré s nami vydržia jesenný dážď i ranné mrazíky. Veľa pekných kúskov môžeme nájsť v dámskej kolekcii značky Baťa, ktorú vám dnes predstavíme. Nájdete v nej pohodlné topánky pre každý deň, ale aj elegantné podpätky k šatám a sukniam. Aké si vyberiete vy?

Total look

Značka Baťa myslela aj na ženy, ktoré potrebujú topánky predovšetkým pohodlné a pevné, a tak tu nájdeme prevažne členkovú obuv alebo nízke jesenné čižmičky v univerzálnej čiernej a šedej farbe tak, aby ladili s každým kabátom. Topánky tu vsádzajú predovšetkým na jednoduchosť, zdobia ich len decentné pracky, alebo trendy zipsy či gombíky.

Topánky Baťa, 71,99 eurTopánky Baťa, 71,99 eur
Topánky Baťa, 49,99 eurTopánky Baťa, 49,99 eur

Masívne podošvy

Jedným zo súčasných trendov u topánok sú masívne podošvy, do ktorých sa zamiloval aj Baťa. Nejde len o štýlovú záležitosť, ale navyše aj o vec veľmi praktickú. Tieto topánky sú pevné a nemusíte sa báť, že sa ráno na namrznutých chodníkoch pošmyknete. Aj keď sa to na prvý pohľad môže zdať nemožné, aj tento typ topánok sa hodí k sukniam a šatám a vytvorí spolu nevšedný a originálny kontrast, aký si móda jesene 2015 žiada.

Topánky Baťa na podpätku, 49,90 eurTopánky Baťa na podpätku, 49,90 eur
Topánky Baťa, 110,90 eurTopánky Baťa, 110,90 eur

Femme fatale

Staňte sa s topánkami Baťa femme fatale, ktorú muži milujú a ženy jej závidia! Elegantné lodičky alebo lakované oxfordky vás prevedú jeseňou dokonale. Baťa volila pre novú sezónu stredne vysoké alebo nízke podpätky, takže sa môže jednať o prechádzku príjemnú a vcelku pohodlnú. Siahnuť môžete po klasickej čiernej farbe, alebo nechať v jesennej šedi vyniknúť svoje nohy v červených alebo vínových lodičkách.

Lodička Baťa, 69,90 eurLodička Baťa, 69,90 eur
Lesklé topánky Baťa, 81,90 eurLesklé topánky Baťa, 81,90 eur

Metalické detaily

Ak nechcete jednoduché a všedné topánky, zamilujte sa do tých s metalickými detailmi. Nejedná sa o nič prehnaného, ​​Baťa si v tomto prípade vystačila s metalickými odleskami, alebo takmer nenápadnými lesklými prúžkami. Rovnako ako väčšina kolekcie aj tu majú topánky čiernu alebo sivú farbu a lákajú tak univerzálnosťou a ľahkou kombinovateľnosťou so zvyškom outfitu. Či už vás oslovil akýkoľvek štýl, môžete si pre topánky zájsť do ktoréhokoľvek obchodu značky Baťa.

Topánky Baťa na podpätku, 99,90 eurTopánky Baťa na podpätku, 99,90 eur
Balerínky Baťa, 66,90 eurBalerínky Baťa, 66,90 eur

Foto: Baťa

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.