Značka Orsay oslavuje 40. narodeniny a má pre vás obľúbené kúsky za bezkonkurenčné ceny!

Značka Orsay oslavuje 40. narodeniny a má pre vás obľúbené kúsky za bezkonkurenčné ceny!

7. októbra 2015, Orsay, narodeniny, zľavy, 40 rokov, bundy, kabáty, dámske bundy, kardigany, sako, blejzer, pepito, trendy, kožušina, páperová bunda, zimná bunda

Sponzorovanej odkazy:

Populárny módny reťazec Orsay oslavuje tento rok prekrásne okrúhle narodeniny. V rámci osláv sa chce spoločne so svojimi zákazníčkami podeliť o svoju radosť. Aby sme vzdali hold tejto značke, povieme si niečo málo o jej histórii. Spoločnosť Orsay vznikla roku 1975 a na svojom počiatku začínala s 35 predajňami vo svojom rodnom a nám blízkom Nemecku. Vôbec prvý obchod Orsay privítal svoje zákazníčky v juhozápadnom meste Karlsruhe. Roku 1993 sa značka presúva aj za hranice a otvára obchod v susednom Rakúsku v meste Salzburg. Roku 1998 sa Orsay predstavuje aj obyvateľom Českej republiky, keď otvorila svoj obchod v Plzni. V dnešnej dobe nájdeme okolo 600 obchodov značky Orsay, a to aj v štátoch akými sú Rusko, Turecko, Čína, Malta, Albánsko či Estónsko.

Oslávme teda spoločne so značkou Orsay krásnych 40 rokov a nenechajme si ujsť niekoľko z narodeninových špeciálov. Akcia trvá od 28. septembra do 11. októbra 2015! A keďže sa oslavy konajú na jeseň, Orsay si pre svoje zákazníčky pripravila špeciálnu kolekciu búnd a kardiganov.

Ako prvý si predstavíme originálny blejzer, ktorý je akýmsi medzistupňom športového saka a obleku. Blejzer zo špeciálnej kolekcie značky Orsay sa pýši nestarnúcim pepitovým vzorom, kedy sa striedajú svetlé a tmavé farebné efekty v tvare drobných kociek. Blejzer je krátkeho strihu s dlhým rukávom, jednofarebnou podšívkou a bočnými ozdobnými vreckami.

V kolekcii nájdeme aj dva modely takzvaných otvorených kardiganov. Obidva sú dlhšieho strihu s dlhými rukávmi. Jeden z nich sa však líši tým, že má tenký kožený opasok s dvoma slučkami a ľahší kožený golier. Druhý má ale oproti prvému kontrastný lem, textúru manžety rukávov a dlhé ramenné švy pre módny vzhľad.

Ďalším modelom je páperová bunda s kožušinovým golierom, ktorú Orsay ponúka ihneď v troch farebných variantách – bielej, hnedej a tmavo modrej. Táto trendy bunda, ktorá sa hodí aj na zimu, má dlhé rukávy, rafinovaný stand-up golier, postranné vrecká s viditeľnými striebornými zipsami a viditeľné zapínanie vpredu. Orsay ju odporúča obliekať k tesným džínsom a vysokým podpätkom.

Posledným modelom je dlhší kabát taktiež s kožušinovým golierom, ktorý je odnímateľný. Tento kabátik vás dokonale zahreje a je veľmi príjemný na nosenie. Jedná sa o klasický model, ktorý je veľmi šik a skvele vynikne v kombinácii s priliehavými nohavicami.

Foto: Orsay

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.