Kate Moss a Cara Delevingne predvádzajú kampaň značky Mango Something Common

Kate Moss a Cara Delevingne predvádzajú kampaň značky Mango Something Common

26. septembra 2015, Mango, Something Common, Kate Moss, Cara Delevingne, pončo, strapce, dámsky kabát, military štýl, trendy, členková obuv, topánky na podpätku, jeseň 2015, jesenná kampaň, supermodelky, Boho štýl, dlhé šaty

Sponzorovanej odkazy:

Explozívny duet Kate Moss a Cara Delevingne spojil svoje sily a predstavil sa v novej kampani španielskej značky Mango. Kate sa narodila v 70. rokoch a supermodelkou sa stala v rokoch deväťdesiatych. Mladučká Cara sa naopak v devädesiatkách narodila a teraz ako modelka predvádza retro modely zo sedemdesiatych rokov. Spojitosť týchto dvoch módnych ikon bola od značky Mango zásahom do čierneho. Skvelé módne kúsky predvedené krásnymi modelkami sa budú podľa môjho názoru predávať úplne samé.

Kampaň nesie názov Something Common. V doslovnom preklade teda „Niečo Spoločného“. Súčasne značka Mango nabáda svojich zákazníkov, aby si stiahli ich aplikáciu, vytvorili svoj spoločný portrét selfie a zdieľali ho na sociálnych sieťach. Je potrebné pridať hastag, aby mohla byť fotografia zobrazená v galérii na oficiálnych internetových stránkach Mango. Modelky Cara a Kate to už urobili! A s nimi aj niekoľko ďalších fanúšikov. S kým máte niečo spoločné vy? Ukážte to!

Čo sa týka modelov, ktoré na seba Kate a Cara pri fotení obliekli, podľa mňa sú fantastické! Široký výber tých najväčších módnych trendov, ktoré musíte v aktuálnej sezóne jednoducho mať. Tak napríklad dlhé splývavé šaty s potlačou Boho, ktoré predvádza Cara Delevingne, sú úplne famózne. Rovnako tak netradičné pončo s kaskádovým golierom zakončené strapcami. Tento model spája dva trendy v jednom!

Rovnako tak ma uchvacuje aj outfit Cary, ktorý sa skladá zo semišového trenčkotu vyrobeného z pravej kože. Má klopy s otvorenou fazónkou, dlhý rukáv, dve nakladané vrecká vpredu, snímateľný kožený opasok a podšívku. K nemu má Cara obuté členkové topánky na podpätku so vzorom hadej kože. Zapínanie má obuv na boku a podpätok meria úctyhodných 9 cm.

Na ochutnávku pridám aj ďalší módny kúsok, ktorým je vlnený kabát s klopami s otvorenou fazónkou, dlhým rukávom, s náramenníkmi, dvoma bočnými vreckami s pätkou, kontrastným lemovaním, dvojradovým zapínaním na gombíky a podšívkou. Zaiste tu máme čo do činenia s nestarnúcim military štýlom. Ku kabátu volili návrhári ako obuv vysoké čižmy s dreveným podpätkom.

Foto: Mango

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.