Začnite sa hýbať s novou kolekciou Bershka Start Moving!

Začnite sa hýbať s novou kolekciou Bershka Start Moving!

22. septembra 2015, Bershka, Start Moving, športové oblečenie, jeseň 2015, dámske oblečenie, športové topy, športové legíny

Sponzorovanej odkazy:

Letné horúčavy a možno aj veľa iných lákavých aktivít, ktoré cez prázdniny môžeme robiť, vás možno donútili na chvíľu zabudnúť na posilňovňu či jogging. Blíži sa ale jeseň a je na čase sa zase začať hýbať. Či už sa venujete akejkoľvek športovej aktivite, určite nie je na škodu si ju čo najviac spríjemniť. A to treba novým a štýlovým športovým oblečením, ktoré vám pristane. S novou kolekciou športového oblečenia, ktorá nesie názov Start Moving, prichádza španielska značka Bershka. Pozornosť venovala nielen starostlivo vybraným materiálom, ale aj zaujímavým farebným kombináciám a vzorom!

Lososová a šedá, to sú farby, na ktoré sa športová kolekcia Bershka zameriava predovšetkým. Ich kombinácia je úžasne kontrastná, nevšedná a slušivá. V týchto tónoch si môžete zaobstarať športovú podprsenku, top či dlhé aj kratšie legíny.

Bershka do športovej kolekcie zaradila aj trendy, ktoré v novej sezóne vládnu klasickému oblečeniu. Do posilňovne tak môžete obliecť legíny s kamufláž vzorom, khaki tričko, alebo prešívané šedé nohavice. Nevšedne pôsobí aj potlač, ktorá kombinuje kvetinový vzor a rôzne sfarbené trojuholníky. Táto zmes farieb a tvarov na legínach a podprsenke dokáže jeseň poriadne rozžiariť!

Väčšina športového oblečenia je šitá tak, aby vám tesne obopínala telo. Má to samozrejme svoje praktické dôvody, ale určite sa medzi nami nájdu aj takí, ktorým tesné oblečenie nie je príjemné. Bershka brala do úvahy aj túto možnosť a do kolekcie pridala voľné topy a tričká skvelé napríklad na tancovanie, alebo príjemné mikiny, ktoré sa hodia aj na leňošenie doma na gauči.

Kolekcia Start Moving samozrejme myslí aj na nie vždy priaznivé jesenné počasie. Vetru a dažďu tak môžete pri športovaní odolávať v nylonovej bunde alebo športovej veste. A aby bola vaša športová výbava kompletná, ponúka kolekcia aj štýlové botasky a praktickú športovú tašku v čiernej farbe, vďaka ktorej budú ladiť s ktorýmkoľvek ďalším kúskom z tejto kolekcie. Nastal teda čas zahnať všetky výhovorky a vyraziť športovať, s legínami s nápisom „Do not Stop“ alebo topom, „No Limits“ to pôjde takmer samo. Akékoľvek kúsky z kolekcie môžete zakúpiť v predajniach Bershka.

Foto: Berhska

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.