To musíš mať! Každá sezóna má svoj must-have kúsok!

To musíš mať! Každá sezóna má svoj must-have kúsok!

26. augusta 2015, must have

Sponzorovanej odkazy:

Módne značky sa naučili lákať svojich fanúšikov na takzvané must-have kúsky sezóny. Jedná sa o odporúčané produkty z nových kolekcií, ktoré zaručujú úspech. Aspoň pokiaľ ide o módne trendy. V niektorých predajniach sú také kúsky označené špeciálnou visačkou, v internetových obchodoch a katalógoch sú zvýraznené predovšetkým pomocou popisov a farebných značení. Stačí otvoriť katalóg a môžete si rovno vyberať z trendov. Je pre nás stále tento módny diktát lákavý? Dáme na rady predajcov alebo sa riadime svojím vkusom?

Autor: www.pimkie.comAutor: www.pimkie.com

Istý je fakt, že či už módnym trendom načúvame alebo nie, každý deň ich ukladáme do podvedomia. Jedným z faktorov sú reklamy a druhým veľký počet ľudí, ktorý každý deň míňame a tieto trendy priamo na nich vídame. Predsa len veľká väčšina sa ovplyvniť aktuálnymi trendmi nechá a následne ony must-have kúsky nosí.

Premýšľala som, aké z nich ma tento rok najviac zaujali. Teším sa na trend dlhých kabátov. Už niekoľko sezón sa stretávame s obľubou over size módy a snáď aj preto ju považujem za jeden z must-have kúskov naprieč sezónami. Výrazným prvkom tohto roka sa stala čipka a výšivka. Takmer každá žena má doma aspoň krajkové šaty, tričko alebo šortky. Čipka sa kombinuje nielen s tenkými materiálmi ale aj s úpletom, teplákovinou alebo koženkou.

K dostaniu v predajniach Stradivarius za 29,90eur.K dostaniu v predajniach Stradivarius za 29,90eur.

Návrat do dámskeho šatníka oslavujú kockované košele. Nosia sa samostatne aj na tielko. Stretneme sa s nimi tiež počas jesennej a zimnej sezóny.

Prvok, ktorý sme v móde chvíli nemali, symbolizuje komplet šaty a tenisky. Nie je to tak dlho, kedy by sme nad takým outfitom krútili neveriacky hlavou. Je to vážne tak, komfort pohybu a voľnosti sa dostáva na prvé miesta. Tým plynulo prechádzame k obuvi.

Autor: www.pimkie.itAutor: www.pimkie.it

Ďalším must-have kúskom sú jednoznačne vysoké platformy. Môžu zdobiť sandálky, tenisky aj papuče. Čím vyššie, tým lepšie.

Neprehliadnuteľné sú tento rok tiež strapce a venčeky vo vlasoch. Zdanlivé detaily dokážu vytvoriť z obyčajného outfitu zázrak.

Autor: www.newyorker.deAutor: www.newyorker.de

Autor úvodný fotografie: www.newyorker.de

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina Bečková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a topánky, obuv.