Lindex v novom lookbooku pre jeseň 2015 oslavuje farby, sukne a nohavice

Lindex v novom lookbooku pre jeseň 2015 oslavuje farby, sukne a nohavice

31. augusta 2015, Lindex, lookbook Lindex, jesenný lookbook, dámske oblečenie, jeseň 2015

Sponzorovanej odkazy:

Ešte chvíľu si môžeme užívať posledné závany leta, ale jeseň už nemilosrdne klope na dvere a je potrebné jej začať prispôsobovať svoj šatník. A pretože inšpirácie nie je nikdy dosť, prinášame vám ukážku ďalšej kolekcie jednej z obľúbených značiek, Lindexu. Jesenný lookbook tejto značky prináša mix dlhých a voľných strihov, kde dôležitú úlohu zohrávajú umelecké potlače a tiež nohavice a sukne. Či už teda preferujete akýkoľvek variantu, Lindex sa vám trafí do noty.

"Siluety sa stávajú zaujímavejšími vďaka rafinovanému vrstveniu, ako je napríklad sukňa oblečená cez nohavice, či mnoho rôznych vrstiev na sebe. Jasne viditeľné je zameranie kolekcie na nohavice a sukne, kedy sú obľúbené kúsky prezentované v zaujímavých tvaroch, dĺžkach aj materiáloch, "hovorí Nina Starck, hlavná dizajnérka Lindexu.

Vedľa nohavíc a sukní je jesenná kolekcia venovaná aj farbám. Zameriava sa predovšetkým na typické jesenné farby, ako sú tóny hnedej, ďalej horčicová, čierna, šedá, béžová či tmavo modrá. „Všetko bolo čiernobiele alebo neutrálne po dlhú dobu, takže jesenné farby sú teraz veľmi osviežujúce,“ dodáva Nina Starck. Z týchto farieb potom návrhári poskladali nevšedné geometrické potlače, ktoré jeseň dokážu urobiť oveľa veselšou a pestrejšou.

K nohaviciam a sukniam potom v kolekcii samozrejme nájdeme aj ladiace svetríky a blúzky. Už na prvý pohľad je zrejmé, že tento rok sa do módy definitívne vracajú roláky, ktoré novú kolekciu Lindex doslova ovládli. Obliekať ich môžete samostatne, ale ponúkajú sa aj ďalšie zaujímavé varianty, ako prehodiť cez rolák zaujímavý kardigan, alebo naopak pod rolák s krátkym rukávom obliecť ďalší top. Vrstvenie nám umožňuje nespočetné množstvo možných variácií a tento rok na jeseň je rozhodne čas si s nimi vyhrať!

Čo sa týka materiálov, hlavnú úlohu hrá denim, ktorý môžeme vidieť predovšetkým v podobe džínsov s vysokým pásom či sukní do áčka, a z minulej sezóny pokračuje aj trend umelej kože, ktorý prináša trochu rockovej vlny. Ak sa nemôžete rozhodnúť, aký materiál zvoliť, môžete túto dilemu rovno hodiť za hlavu a materiály rovnako ako farby všemožne kombinovať. Všetky modely môžete zakúpiť v predajniach Lindex alebo e-shope.

Foto: Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.