V SEPTEMBER BACK TO SCHOOL; alebo najlepšie mikiny na školské dni!

V SEPTEMBER BACK TO SCHOOL; alebo najlepšie mikiny na školské dni!

1. septembra 2015, škola, trendy, jeseň, kolekcie, mikina

Sponzorovanej odkazy:

Sme na začiatku septembra, nielen, že nám končia letné radovánky v podobe krásneho teplého počasia, ale tiež nám začína nový školský rok. A nedá sa s tým nič robiť. Školské dni totiž z kalendárov vymazať nejdú. Čo ale môžete urobiť, je zaobstarať si nový kúsok do šatníka, ktorý vám chodenie do školy spestrí a stanete sa hneď od začiatku školského roka módnou ikonou! Tohtoročné trendy kolekcie mikín tiež dávajú všetkým najavo, ako veľmi vás to nebaví vo forme nápisu či obrázku či naopak ako veľmi sa práve vy tešíte až zasadnete do školských lavíc.

Sú to dopoludnia, počas ktorých by ste zostali najradšej zavŕtané v posteli. Alebo natiahli džínsy a trench coat a vyrazili na dlhé raňajky do obľúbenej kaviarne. Lenže ako už to tak býva, väčšinou si to nemôžeme dovoliť a so zvonením budíka je jednoducho treba vstať, pripraviť sa a vyraziť do školy. O pohodové dopoludnia na tvrdej školskej stoličke sa postará aspoň mäkučká mikina s vtipným sloganom. Ktoré máme na mysli? Napríklad „Too Cool For School“ – ten je dostatočne výstižný, nemyslíte?

mikinamikina
mikinamikina

Mikiny sú v dnešnej dobe skvelým basic kúskom. Ak majú len jednu farbu, môžete ich obliecť kedykoľvek, k čomukoľvek a takmer kamkoľvek. Pod pojmom mikina už si dávno nemusíme predstaviť len tie športové, s kapucňami alebo s pestrofarebným prevedením, ktoré je najlepšie schovať ešte pod bundu. Dnes už sú mikiny dokonale elegantné, sofistikované a majú svoj šmrnc. Alebo môžete zvoliť na mikine vašu obľúbenú kreslenú postavičku.

mikinamikina
mikinamikina

Už ste niekedy skúšali obliecť mikinu ak nej puzdrovú alebo šifónovou sukňu? Ak nie – skúste to pri najbližšej príležitosti. Možno sa do tejto (na prvý pohľad) nesúrodej kombinácie zamilujete a stane sa vaším jesenným obľúbeným outfitom. No a pre tých, ktorí jednoducho chcú dať svetu (učiteľom angličtiny) najavo, že poznajú svoje kvality – mikina „Sorry. I was born awesome.“ Je práve vaším septembrovým MUST HAVE.

mikinamikina
mikinamikina

Zdroj: zoot.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina Hynková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.