Buďte sexy s oblečením od značky MY77

Buďte sexy s oblečením od značky MY77

25. augusta 2015, dámske oblečenie, oblečenie

Každá žena sa chce cítiť dobre a pohodlne. Niektorá chce byť sexy, iná má rada extravaganciu a všetky chceme byť jedinečné. U značky MY77 nájdete všetky kusy oblečenia od tričiek cez nohavice a sukne až po overaly a svetre. Nový štýl vám bude závidieť každá žena.

Jedinečná móda pre všetky

Značka MY77 ponúka štýlovú dámsku módu, ktorú si môžete prezrieť na ich e-shope. Každý týždeň pre vás pripravujú novú kolekciu modelov. Počet kusov je obmedzený, čo znamená dve veci. Prvá z nich je tá, že s kúpou nesmiete otáľať. Druhou vecou je, že sa nemusíte obávať toho, že prídete do práce alebo na párty a zistíte, že vaša kolegyňa má tie isté šaty. Dámy sa určite zhodnú na tom, že je to veľmi nepríjemná záležitosť.

zdroj: my77.skzdroj: my77.sk

Rýchle dodanie aj vernostné body

Všetok tovar, ktorý nájdete na webe je na sklade, takže nebudete na svoj vysnívaný kúsok musieť čakať nekonečné týždne. Tovar sa odosiela do 24 hodín od objednávky.

Ako registrovaní užívatelia dostanete za nákup vernostné body. Tieto body vás oprávňujú k tomu, aby ste si na ďalší nákup mohli uplatniť zľavu. Takže ak sa stanete pravidelnými zákazníčkami, môžete ušetriť pekné peniaze. Navyše pri objednávke nad 55 euro máte poštovné zadarmo.

zdroj: my77.skzdroj: my77.sk

Správny čas pre jesennú módu

S príchodom každého ročného obdobia mnoho žien narieka, že nemajú čo na seba. Je dosť možné, že sa to týka aj vás. Ak ste už začali zháňať kúsky pre jesenné obdobie, nezabudnite sa pozrieť aj na jesennú kolekciu od značky MY77. Jeseň plná nepredvídateľného počasia ako je dážď, vietor, ale aj návrat slnečných lúčov si zaslúži pár pekných módnych kúskov. Vyberte si nové nohavice, košele, šaty, saká, bundičky, legíny, overaly, tričká, denimové oblečenie, svetre a mnoho ďalšieho. Skrátka buďte sexi a jedinečná aj na jeseň.

Úvodný obrázok: my77.sk

Autorom článku je Nikol Havlatová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.