Jesenná kolekcia luxusných šperkov Swarovski pre jeseň /zimu 2015

Jesenná kolekcia luxusných šperkov Swarovski pre jeseň /zimu 2015

12. augusta 2015, swarovski, šperky, dizajn, kolekcia, jeseň, zima, 2015

Sponzorovanej odkazy:

Rakúsky výrobca šperkov z brúseného krištáľu po nedávno uvedenej letnej kolekcii predstavuje prostredníctvom reklamnej kampane zbierku luxusných dámskych šperkov určenú pre sezónu jeseň /zima 2015.

Jej hviezdou sa nemohol stať nikto iný ako súčasná tvár značky Swarovski, austrálska topmodelka Miranda Kerr, ktorá na setu snímok od dvojice holandských módnych fotografov Inez & Vinoodh prekonáva samu seba. Elegantne odetá so štýlovo upravenými vlasmi a perfektným líčením Miranda predstavuje kryštálovými kameňmi buď úplne tvorené či len dozdobené masívne náhrdelníky, náušnice, náramky a hodinky, ktoré ženy toľko milujú.

Predstavenie novej kolekcie značky Swarovski, konkrétne kolekcia „Winter Gardens“ pre sezónu jeseň /zima 2015 – 2016, ktorá je neuveriteľne pestrá a každá žena si v nej nájde svoj vysnívaný šperk, ktorým môže doplniť nielen klasické večerné šaty, ale tiež napríklad klasický ležérny outfit s obľúbenými džínsami. Tento rok sa šperkári značky Swarovski inšpirovali predovšetkým prírodnými motívmi, konkrétne jesennými a zimnými záhradami.

V kolekcii nájdete filigránové vzory podobné čipkám, hmyz či mory vo štylizovaných príveskoch – to všetko v farebnej palete jesenných kvetov a lesných plodov. Kolekcia sa zameriava aj na jesennú krásu záhrady starého anglického vidieka.

Šperky vďaka svojim štruktúram pripomínajú starožitné kúsky či historické tapisérie v palete elegantných farieb kvetov georgín a lesných plodov. Kolekcia je bohatá na kúsky vhodné na bežné nosenie, od nadčasových až po výrazně módne, od decentných po veľmi nápadné. Možno v nej teda nájsť šperk vhodný pre každú príležitosť.

Zdroj: swarovski.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina Hynková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, šperky a hodinky a značky a značkové oblečenie.