Denimová kolekcia "Work Those Jeans" od Tally Weijl!

Denimová kolekcia "Work Those Jeans" od Tally Weijl!

6. augusta 2015, jarná kolekcia, letná kolekcia, hit jar 2015, jar 2015, leto 2015, roztrhané džínsy, denim, trendy, must-have, Tally Weijl, rifle, džínsy, vysoký pás, boyfriend, úzke džínsy, skinny, slim, džísky, riflová bunda, nohavice s trakmi, traky

Sponzorovanej odkazy:

V tohtoročnej teplej sezóne, teda na jar a v lete 2015, bude, ako už po niekoľko rokov, trendy denim. Klasické rifle, džínsové bundičky, denimové košele či akékoľvek iné módne kúsky, ktoré majú onú špecifickú modrú farbu a materiál drsný povrch. Nepoznám nikoho, kto by tieto džínsové modely nemiloval. Väčšina z nás ich oblieka dennodenne, a pritom si vôbec neuvedomuje, že práve hýri najnovšími trendmi celosvetového módneho sveta. Nosme denim, chváľme sa s ním a ukážme, že sme znalí v oblasti módy.

Denimová kolekcia

Najradšej zo všetkého máme klasiku. Mladistvá značka Tally Weijl vo svojej kolekcii jar / eto 2015 pripravila ihneď niekoľko modelov tradične strihaných dámskych džínsov. Tento rok poletí hlavne úzke prevedenie, ktoré dokonale obtiahne naše nôžky a nechá vyniknúť ženským tvarom. Takzvané skinny jeans pristanú každej žene, s ktoroukoľvek postavou. Pokiaľ si predsa len niekto nie je istý, svoje kilá navyše ľahko zamaskujete voľbou tmavšej farby. Stále sa však budeme držať u typickej riflovej modrej, bez ktorej by denim jednoducho nebol denim.

Denimová kolekciaDenimová kolekcia

Možno to niektoré z vás nerady počujú, ale tento rok na jar a v lete budú hitom medzi denimom rozodraté a ošúchané džínsy. Mnoho ľudí sa k nim stavia skepticky, keďže nechápu, prečo utrácať za už zničený tovar, ktorý bude vo svojom poškodení stále gradovať. Otrhané rifle majú ale aj mnoho výhod. Napríklad, že sa džínsov nemusíme vzdávať aj v tých najväčších horúčavách. Diery na kolenách a v oblasti stehien či holení poskytnú priedušnosť. My sa potom nebudeme musieť pariť a potiť, ale môžeme si užívať jari a leta v rifliach. Na výber máme u značky Tally Weijl ihneď z niekoľkých strihov. Budú to trendy ležérne boyfriend džínsy, úzke slimky či nadčasové rovné denimky.

Denimová kolekciaDenimová kolekcia

Must-have kúskom nadchádzajúcej sezóny budú nohavice s trakmi! Ak ste si ich ešte nekúpili, tak sa ponáhľajte do mesta, lebo vám ich ostatní vykúpia. V obchodoch značky Tally Weijl si môžeme vybrať z denimových jeansov s dlhými nohavicami či z krátkych kraťasových. Naša voľba by sa mala riadiť podľa počasia. Okrem neho už nám nestojí v ceste nič a laclových nohavíc si môžeme užívať do sýtosti.

Denimová kolekciaDenimová kolekcia

Za takmer kúzelný módny kúsok môžeme považovať nohavice s vysokým pásom. Má ihneď niekoľko výhod, ktoré si nenechá ujsť žiadna zo žien. Tie, ktoré trpia nízkou výškou, ktorá nešplhá k modelkovským proporciám, nohavice s vysokým pásom opticky predĺžia nohy a tým pádom aj celú postavu. Mnoho z nás trápí aj väčšie bruško a nepekné kilečká v problémových oblastiach, vyšší pás tieto trable tiež zaženie. Stiahne pás a bruško kompletne zamaskuje.

Denimová kolekciaDenimová kolekcia

Denim ale nie sú len nohavice. Ako už som spomínala vyššie, trendy budú všetky riflové kúsky. Módna značka Tally Weijl vedľa denimových nohavíc ponúka aj prekrásne blúzky a košele. Pre ešte väčšie zahriatie má značka pripravený model krátkej džínsovej bundy, a dokonca aj členkovú obuv z rifľoviny. Tally Weijl sa vôbec nebráni celo-denimovým outfitom a svoje zákazníčky vyzýva k tomu samému.

Denimová kolekciaDenimová kolekciaDenimová kolekcia

Zdroje: www.tally-weijl.net

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.