Military štýl a rock vládnu rebelskej kolekcii Diesel pre jeseň a zimu 2015/2016

Military štýl a rock vládnu rebelskej kolekcii Diesel pre jeseň a zimu 2015/2016

30. júla 2015, Diesel, pánska kolekcia, dámska kolekcia, jeseň 2015, zima 2015, maskáčový vzor, ​​rock

Sponzorovanej odkazy:

Ikonická značka Diesel prichádza s kolekciou na jeseň a zimu 2015/2016, ktorá nesie rysy charakteristického rebelského dizajnu povýšeného pre túto sezónu na maximálne uvoľnený štýl. Kolekcia neskrýva typické DNA tejto značky, ale predvádza ho novým a vylepšeným spôsobom. Základnými stavebnými kameňmi sú tu predovšetkým dva prvky – military a rock, ktoré sa tiahnu celou kolekciou. Hoci sa jedná o štýly, ktoré už boli použité mnohokrát, značka Diesel dokazuje, že vždy dokáže priniesť nový a osobitý pohľad na vec. Nenútený štýl je tu vylepšený výraznými farbami a oživený grafikou, pridané sú ručne maľované detaily a náročné vyšívanie dodávajúce punc remeselnej práce a vysokej kvality.

„Mojím najobľúbenejším kúskom z kolekcie je šedý sveter s potlačou mohykán – sme hrdí na naše logo a teraz sme ho použili vo vylepšenom štýle,“ hovorí Nicola Formichetti, kreatívna riaditeľka značky Diesel.

Aj military štýl môže byť zábavný a farebný! Klasická maskáčová potlač pretvorila značku Diesel vo vlastný ručne kreslený kamufláž vzor, ​​ktorý zdobí všetko od vrchného oblečenia po spodnú bielizeň. Pridané sú netradičné farby ako ružová či oranžová a ďalšie originálne motívy, ktoré dávajú tradičnému vzhľadu nový rozmer. Kamufláž vzor sa hodí nielen pre trendy funkčné parky, ale dokáže vytvoriť aj neprehliadnuteľný ženský sveter.

Rockový štýl je v kolekcii Diesel patrný v dvoch prevedeniach. V tom prvom ho vidíme na kúskoch vhodných pre každý deň, ktoré sú inšpirované rôznymi obdobiami, ale nechýba im moderná bodka. Jednotlivé kúsky nepostrádajú neodmysliteľné bohaté zdobenie, ktoré vyniká napríklad na dámskych členkových topánkach, alebo na čiernom bomberu v leteckom štýle s výraznými výšivkami.

Druhá vlna rockového štýlu potom zasiahla večernú kolekciu. Špendlíky a grunge kockovaná potlač sú tu predstavované v elegantnom prevedení. Ostré strihy a padnúce siluety podčiarkujú unisex vzhľad, ale prítomné sú aj vyložene ženské kúsky, ako sexi mini šaty so zipsami či špendlíky alebo šifónové blúzky. Na nohy potom ostáva len obuť vintage kožené lodičky a môžete sa stať rockovou divou každého večierku. Objavte svoj obľúbený rebelský kúsok v predajniach Diesel!

Foto: Diesel

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a pánske oblečenie.