Kam na dámske letné výpredaje? - Posezónne zľavy 2015

Kam na dámske letné výpredaje? - Posezónne zľavy 2015

31. júla 2015, zľavy, výpredaje, leto 2015, sezónne zľavy, letné oblečenie, dámske oblečenie, dámska obuv, Baťa, Tally Weijl, Orsay, Mango, Bershka, 50% zľavy, 70% zľavy

Sponzorovanej odkazy:

Už v polovici každej sezóny sa môžeme každoročne tešiť na niekoľko percentné zľavy. Tieto výpredaje má pre všetky ženy a dievčatá prichystané snáď každá z módnych a obuvníckych značiek. Má to ihneď niekoľko výhod. Nielenže ušetríte nejakú tú korunu, ale ešte ku všetkému si môžete letné oblečenie a obuv zatiaľ v pokoji užiť. Teplému počasiu nie je ešte zďaleka koniec, takže je práve teraz tá pravá chvíľa vyraziť na nákupy.

A do akých obchodov zavítať, aby ste si mohli užiť veľkých zliav? Letné výpredaje má napríklad pripravená mladistvá značka Bershka. Zľavy tú dosahujú až 50%. A keďže sa Bershka radí medzi dostupné značky, tak polovičné ceny budú skutočne priaznivé. Tričká za 7,99 eur, sukne za 9,99 eur alebo šatky za 5,99 eur.

U konzervatívnejšej módnej značky Mango zľavy dosahujú dokonca až 70%! Výpredaje sa tu dotýkajú celého dámskeho sortimentu. Nech sú to šaty, sukne, tričká, topy, spodná bielizeň, nohavice, bundy, overaly, topánky či kabelky.

So zľavami sa môžete vydať aj do obchodov obľúbenej módnej značky špecializujúcej sa na dámske oblečenie Orsay. V kamenných obchodoch sa zľavy točia okolo 50%, ale pri nákupe online dosahujú až 60%! Výpredaj sa týka oblečenia i módnych doplnkov.

Aj značka pre mladistvých Tally Weijl si pre svoje zákazníčky pripravila posezónne výpredaje. Zľavy na najnovšie trendy dosahujú až 70%! V obchodoch značky Tally Weijl nájdete oblečenie aj módne doplnky pre svoj štýlový denný vzhľad či divoký nočný outfit za skvelé ceny.

Zliav sa dočkáte aj u obuvi. Práve teraz zlacňuje aj česká obuvnícka značka Baťa. Topánky zľavnené o 20%, 30%, 50% alebo dokonca o 70%? To si možno dopriať v obchodoch Baťa. Trendy sandálové espadrilky zlacnené na 27,99 eur či kožené sandále s leopardím detailom na 19,99 eur – tu sa jedná o zľavu až 77%! Ešte ku všetkému značka Baťa zaručuje kvalitu ponúkaného sortimentu, bezproblémové vrátenie tovaru či výmenu v predajniach zadarmo.

Foto: Bershka, Mango, Orsay, Tally Weijl, Baťa

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.