Dámska kolekcia Puma nielen pre športujúce ženy!

Dámska kolekcia Puma nielen pre športujúce ženy!

2. augusta 2015, Puma, leto 2015, dámska kolekcia, športové oblečenie, športová obuv, tenisky, balerínky, bežecká obuv, tréning, fitness, legíny, polo tričká, športové tašky, šiltovky, trendy, športové technológie

Sponzorovanej odkazy:

Športová značka Puma sa radí vo svete k jednej z najpopulárnejších a najkvalitnejších značiek zameriavajúcich sa na športový tovar. Sponzoruje niekoľko národných, ale aj ligových futbalových tímov. Značku Puma s hrdosťou propaguje aj jamajský šprintér Usain Bolt či americký golfista Rickie Fowler. V nedávnej dobe sa stala veľvyslankyňou značky aj exotická speváčka Rihanna.

Najnovšia kolekcia značky Puma sa dá, rovnako ako predchádzajúce, rozdeliť podľa niekoľkých kritérií. Keďže sa jedná o športovú značku, možno sortiment rozdeliť podľa športov. Puma sa zameriava na beh, fitness, golf, futbal a motoršport. Ďalej možno kúsky v kolekcii rozdeliť medzi jednotlivé produkty, a to sú topánky, oblečenie, doplnky a športové vybavenie.

A aká je najnovšia dámska obuv od značky Puma? Ženy, ktoré holdujú behaniu a chôdzi zaiste poteší veľmi hojný výber bežeckých topánok. Možno si vybrať z niekoľkých modelov. Niektoré z nich dokonca sám obúva Usain Bolt. Topánky sa vyrábajú z odpruženého materiálu, ktorý rozptyľuje náraz a zaisťuje maximálne pohodlie tam, kde je potreba.

Ženám, ktoré v letných mesiacoch navštevujú fitness centrá, odporúčam tréningovú obuv od značky Puma. Tu sa značka zameriava na tri body, ktoré by mala správna tréningová obuv mať. Je to priedušnosť, odolnosť a podpora. Topánky sú dynamickejšie, rýchlejšie, pružnejšie a pomôžu vám posunúť hranice. Hodia sa ako do interiéru, tak do exteriéru.

Ako som už spomenula vyššie, tak Puma sa zameriava taktiež aj na futbalovú a golfovú obuv. V dámskej kolekcii nájdete ale aj balerínky. Puma tento druh obuvi považuje za viacúčelový. Môžete ich nosiť do posilňovne, na hodiny jogy alebo pri dochádzaní do práce.

Medzi oblečením nájdete všetky potrebné módne kúsky, ktoré môžete využiť nielen pri športovaní. Sú to tričká, tielka, mikiny, bundy, sukne, legíny a kraťasy. V oblečení značky Puma sa budete cítiť vždy pohodlne vďaka vysokej kvalite materiálov, najnovším technológiám a vybranému vkusu.

Najnovšia kolekcia značky Puma dámam ponúka aj niekoľko módnych doplnkov v podobe športových tašiek a batohov, ktoré sú veľmi účelné a zaiste nemusia byť používané len pri športe. Logo značky v podobe mačkovitej šelmy v skoku nájdete aj na pásikoch a pokrývkach hlavy ako sú napríklad šiltovky – v letných mesiacoch veľmi šik.

Foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.