S Pandorou na cestách - romantická prekolekcia jeseň 2015

S Pandorou na cestách - romantická prekolekcia jeseň 2015

5. augusta 2015,

Sponzorovanej odkazy:

Dobrodružná cesta okolo sveta s fotoaparátom v ruke. Pozrieť sa na Paríž z Eiffelovej veže, poslať pohľadnicu z Ríma, preplávať celé Benátky. Cestovanie patrí nerozlučne k dobe prázdnin a snáď aj preto sa Pandora rozhodla vytvoriť špeciálnu kolekciu zameranú na spomienky z ciest. Značka je vyhlásená svojimi náramkami, na ktoré je možné postupne nakupovať rôzne prívesky. Práve tieto drobné prívesky získali akúsi symboliku suvenírov z ciest.

Jesenná prekolekcia sľubuje to najlepšie pre maškrtné módne jazýčky. Vtipná inšpirácia cestovaním v sebe nesie zvláštne posolstvo. Môžete postupne zbierať jednotlivé prívesky a vytvoriť si svoj náramok z ciest, bez toho aby ste prekročili hranice. A čo takto vziať novú kolekciu Pandora ako výzvu a zamyslieť sa nad tým, ako najlepšie prívesky využiť?

Eiffelova veža bude veľmi dobre simulovať letenky do Paríža. Vezmite svoju partnerku na romantický výlet. O to viac bude prekvapená, ak ju necháte tajomstvo cesty odkrývať po častiach. Koho by tiež napadlo, že prívesok môže symbolizovať plánovaný výlet.

Zemeguľa zasa symbolizuje cestu okolo sveta a mohla by byť veľmi milým darčekom napríklad pri zásnubách alebo pri oslave výročia. Medzi ďalšie prívesky patria napríklad vlajky a pohľadnice. Šperky Pandora sa vyrábajú zo sterlingového striebra a sú zdobené ručne nanášanou glazúrou alebo ručne osadzované kubickými zirkónmi. Táto pridaná hodnota ručnej práce vyčaruje zo šperkov Pandora naozaj jedinečný doplnok.

Prívesky pripomínajúce suveníry z ciest sa teda môžu stať milým darčekom alebo novým doplnkom vo vašej zbierke. Kolekcia sa dostáva na predajné pulty od 30. júla a pomaly tak štartuje nástup jesenných kolekcií. Predĺžte si leto spomienkami či túžbami po ďalekých krajoch.

Zdroj fotografií: www.pandora.net

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina Bečková. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.