Pohodlný detský svet v každom kroku

Pohodlný detský svet v každom kroku

3. augusta 2015, detská obuv, detské topánky, tenisky

Sponzorovanej odkazy:

Detská obuv nesie svoje výrazné špecifiká a mnohokrát je veľmi ťažké uspokojiť nároky rodičov na kvalitu a túžbu v detskom oku vlastniť ružové sandálky s kamienkami, najnovšie papučky so Spidermanom alebo objaviť čižmy, ktoré nosí kamarát v škôlke. Na jednej strane je trh presýtený ponukou detských topánok všetkých štýlov a farieb, ale zdravotným podmienkam správneho vývoja dieťaťa zodpovedá len veľmi málo z nich.

Autor: www.geox.comAutor: www.geox.com

Asi najnosenejšou obuvou dnešného leta sú tenisky. Trendy sú predovšetkým sneakers na vyvýšenej podrážke. Adidasová klasika nikdy nesklame. Hodia sa ku všetkému, chodidlo má podperu a čo viac – je tam ružová.

Detské tenisky Adidas

Podobne ladená športová varianta dievčenských sandálok je pripravená stať sa súčasťou garderóby mladej slečny. Vzhľadom k športovému „backgroundu“ sú všetky topánky Adidas vhodné pre akúkoľvek príležitosť a najmä tieto Akwah sa nezľaknú vodných radovánok.

Sandálky Akwah.

Chlapčenská varianta v modrej je klasikou. Čierna varianta poteší mamičky, ktoré veľmi dobre vedia, že investícia do bielej farby chlapčenských topánok nie je žiadna výhra. Ale ak chcete niečo naozaj štýlového a zároveň vo vysokej kvalite, pozrite si ponuku detskej obuvi Geox.

Autor: www.geox.comAutor: www.geox.com

V poslednej dobe dosť často padá otázka „žabky – áno, nie?“. Musíme myslieť na to, že u detí je rast naozaj rýchly a výber akokoľvek nesprávnej obuvi ich ovplyvní. Žabky, hoci veľmi obľúbené a zdanlivo pohodlné, nie sú ideálnou voľbou kvôli členku a chrbtici.

Autor: www.geox.comAutor: www.geox.com

Ak hľadáte niečo na chatu alebo k vode, sú ideálne topánky Crocs. S podperou, rýchlo navliekacie, rýchlo zložiteľné a v krásnych farebných kombináciách.

Mojím ďalším úlovkom zo sveta obuvi je značka Vivo Barefoot, ktorá vďaka svojej slabej podrážke, ale silnej podpore klenby, je jednou z najzdravších značiek s obuvou na trhu.

Zdroj úvodný fotografie: www.geox.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina Bečková. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.